Ta on seksitu eluga harjunud

Kui oled harjunud ilma, siis ei oska enam muud tahtagi. Kui oled ühe korra juba paar päeva saanud seksita hakkama, siis mis see paar nädalat enam ära ei ole. Ja enne kui arugi saad, magate te kõrvuti nagu õde ja vend.

Kuidas olukorda parandada? Tõmba paralleel rattasõiduga — võtke end kokku ja alustage sellega uuesti! Loomulikult ära unusta eelmängu ja flirtimist. Näe selle nimel vaeva iga päev!

Ta plaanib lahkuminekut

Kui naine on mehe mahajätmise äärel, siis kaob suhtest ka intiimsus. Loomulikult ei tasu kohe paanikasse sattuda, aga muretsemiseks on põhjust siiski.

Kuidas olukorda parandada? Räägi temaga.

Ta ei tunne end enam seksikana

Kui naine on kaalus paar kilo juurde võtnud või saite te just lapse. Igal juhul võib juhtuda, et ta ei tunne end enam niivõrd seksikana kui mõni aeg tagasi.

Kuidas olukorda parandada? On oluline, et sa ei näitaks tema poole näpuga ja ei süüdistaks ega noriks teda. Aita tal enesehinnang jälle lakke saada. Kiida tema välimust.

Ta petab sind

Kõige hullem stsenaarium on muidugi see, et ta saab voodirõõme nautida kusagil mujal. Ilmselt ei olnud teievaheline tema jaoks enam millegipärast piisav ja nii läks ta uutele jahimaadele.

Kuidas olukorda parandada? Räägi temaga. Ja siis võtke vastu otsus, mis teie suhtest edasi saab.

Tal on voodis igav

Ilmselt tuleb seda vahel igas suhtes ette — teineteisest lihtsalt väsitakse ja tekib rutiin. Seda juhtub ka magamistoas. Õnneks ei ole kõik sel puhul veel aga kadunud.

Kuidas olukorda parandada? Tooge oma ellu rohkem vürtsi ja vaheldust. Minge külastage mõnda sekspoodi ja laske oma fantaasia valla. Olge mängulised!

Allikas: Men’s Health