Kliitorit saab käe või keelega masseerida, aga ilmvõimatu on mehel naisele oraalseksi pakkuda samal ajal, kui ta penetreerib. Füüsiliselt on see võimalik ainult ribide eemaldamisega. Kliitori imemine on kõige efektiivsem viis naisele võimsa orgasmi pakkumiseks. Aeg on rääkida kliitorit imevatest seksleludest, et mees saaks oma naise magamistoas korralikult pöördesse ajada.

Mis on kliitorit imev vibraator?

Kliitorivibraatoriga on tundlikumad naised saanud orgasmi vaid 60 sekundiga. Abimees tekitab kliitoril kergeid rütmilisi vaakumeid kombinatsioonis vibratsioonidega. Välja näevad need sekslelud nagu huulikuga kõrvatermomeetrid. Naised, kelle masturbaatorite kollektsioonis on kliitorit imev vibraator olemas, tõdevad, et see nauding ei ole võrreldav mitte millegi muuga. Statistiliselt toimub suisa 75% naiste orgasmidest kliitoril. Mõelda vaid, kui mees suudaks seda sensatsiooni oma kallimale pakkuda! Mehe suu on küll imeline, ent seksleluga on kogemus taevalik.

Kuidas kliitorivibraatoreid eelmängu ajal kasutada?

Nii nagu ka trenni tehes, tuleb alustada soojendusega. Mitte mingil juhul ei tohiks mees midagi vagiinasse panna enne, kui see on soe, niiske ja müramiseks valmis. Kliitori stimulatsiooni tuleb alustada libesti peale määrimisega. Suudlused, silmside ja kallistused ning ongi aeg käes vibraator sisse lülitada. Alusta väiksematest imemistugevustest, kuna kliitor on ülimalt tundlik. Eelmängu ajal lase abimehel imeda ka teisi temakese erogeenseid tsoone, nagu nibud, häbememokad ... Kasuta oma sõrmi G-punkti õrritamiseks.

Kuidas oma naine korralikult pöördesse ajada?

Vastus on lihtne – ära jäta kliitorit penetratiivse seksi ajal unarusse. Libista peale peeniserõngas, mis pikendab erektsiooni ja samal ajal vibreerib kliitoril. Liiga väikesed või nõrkade vibratsioonidega peeniserõngad ei paku kliitorile midagi. Rõngas olgu piisavalt suur, et ulatuks kliitorini. Kliitori stimulatsiooni kaudu kasvab naise erutatus ja orgasm on sedavõrd võimsam. Misjonäripoos on peeniserõngaga hullamiseks kõige efektiivsem. Alusta lihtsamast.

Naiste jaoks on vägagi tuttav olukord, kus mees on oma naudingu kätte saanud ja temakesel on hea olla, ent tulevärki ei toimunud. Kliitorit imev sekslelu lahendab selle mure ära ka pärast mehe orgasmi. Lelu ei pea kasutama ainult eelmänguks, vaid see sobib suurepäraselt naisele orgasmi pakkumiseks ka finaalmängus.

Leia endale ja oma kallimale uudsust ja vallatusi Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna ja ilma viideteta sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid