Jäähokis, poksis ja e-spordis on palju kirjutatud ja kirjutamata reegleid. Tehnika ja valitud taktikate mõistmine võib algajale tunduda keeruline ning mängu ilu on raske üles leida. Fakt on aga see, et paljude meeste seltsis hakkavad jututeemad kerima just nendest spordisündmustest, millest mitte midagi teadmine võib panna põnevamat seltskonda otsima. Millised on põhitõed, mis aitavad spordifännist kaaslast vestluses hoida, ja mida teha, et meeste elus kirgi kütvast meelelahutusest ise rohkem osa saada? Või veelgi enam, lasta end Las Vegasesse lennutada.

Hoki ja NHL


Tea, et tõeline fänlus on paljudel juhtudel alguse saanud unustamatust kogemusest otse sündmuspaigalt. Maailma suurimatel areenidel kõige nimekamate atleetide heitlust oma silmaga vaadates on raske mänguga mitte kaasa minna, olgu selleks või hoki. NHLi ametlik spordiennustusportaal Eestis on OlyBet ning läbi selle saad igapäevaselt hoida kätt pulsil matšidel ja meeskondade võiduvõimalustel. Eriti kui OlyBeti ja NHLi ametlik koostöö sind koos kaaslasega äriklassis otse Las Vegasesse kuulsa T-Mobile Arena VIP-looži viib, siis on see elamus, mida jätkub oma sotsiaalmeedia kontol postitamiseks julgelt kuni hooaja lõpuni.

NHLi hooaeg algas oktoobris ja kestab juunini ehk praegu oleme just jõudnud poole peale. Kuna sel aastal ei teinud kõrgliiga olümpiaks tavapärast pausi, siis on hokisõprade tähelepanu NHLil.

Kanadast alguse saanud hoki on eelkõige strateegiline meeskonnamäng, mida iseloomustab kiirus ja tehnika. Mängu ilu kütab pealtvaataja jaoks teadmine, et iga hetk võib muutuda otsustavaks. Mäng õnnestub vaid juhul, kui terve meeskond on häälestatud samale lainele ehk töötab nagu „üks mees”. Hoki lahutamatuks osaks on dramaatilised kukkumised ja kokkupõrked, vigastuste ees kaitseb vaid varustus, mis mängijalt aga erilist osavust ja jõudu nõuab.

Juba aprillis lennutatakse 12 õnnelikku spordisõpra Eestist koos kaaslasega Las Vegasesse, kus on võimalik vaadata NHLi kodumängu meeskondade Vegas Golden Knights ja San Jose Sharks vahel. Lisaks maailmatasemel spordielamusele ja Las Vegase ööelu ning -melule saavad võitjad veeta viis ööd maailmakuulsas Cosmopolitani luksushotellis, neid viiakse helikopteriga Suure kanjoni tuurile ja palju muud. Kuidas seda kõike nautida, vaata lähemalt OlyBeti portaalist. See on ilmselt parim võimalus saada sina peale mänguga, mis kütab miljonite meeste ja naiste kirgi üle maailma.

Kaasaegsed gladiaatorid


Poks ja MMA on ühed nendest spordialadest, kus mängu ilu ei seisne pelgalt jõulistes rusikahoopides või vastase nokauti löömises, vaid matšide juurde käib kuid kestev põnev eelmäng. Vastase nõrgestamine algab juba enne puuris või poksiringis kohtumist – alandavate ja enda ego upitavate sõnavõttudega proovitakse ronida konkurendi „naha vahele”. Selline psühholoogiline lähenemine lisab vastasseisu kulgemisele enneolematu põnevuse, mida saab jälgida spordiennustusportaalis. Kui titaanid lõpuks kohtuvad, on pinged enam kui laes ja lõpptulemust ennustada raske. Tihtipeale korraldatakse kõige vingemad titaanide võitlused just sellel samal T-Mobile Arenal Las Vegases, mida lihtsalt peab oma silmaga nägema.

E-sport on enamat kui arvutimängu mängimine


Sport on kolinud reaalmaailmast virtuaalmaailma ja nendel sündmustel peab kaasaegne spordisõber kätt pulsil hoidma. Vaatajaskond nii kohapeal kui ka ülekannetes on suur, auhinnarahad samuti, favoriitidele tehakse kõrgeid panuseid ning turniiridel osalevad nutikad ja säravad sportlased. Väga tavapäraseks on saanud seltskondlikud koosviibimised, kus sõpruskonnaga jälgitakse tippturniire, nagu CS:GO e-sporditurniir BLAST. Infot saad juurde OlyBeti e-spordiportaalist. Samas tasub ka üle vaadata, mida teha, et olla üks kaheteistkümnest Eesti spordisõbrast, kes koos kaaslasega Las Vegasesse, otse kõige kuumema spordimelu keskmesse viiakse. Uuri võimaluste kohta siit.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid