Veebilehel Reddit.com jagab oma lugu abielunaine, kelle kaasa keeldub temaga koos ühes voodis magamast, kui naisel on päevad.

Põhjuseks toob mees selle, et ei tunne end ebamugavalt. Kuid mitte alati pole see nii olnud. Varasemalt kasutas naine menstruatsiooni ajal tampoone, kuid nüüd, ei saa ta neid enam tervislikel põhjustel kasutada ning on asendanud tampoonid sidemetega.
Just viimased ongi mehe jaoks põhjus, miks ta kolib iga kuu diivanile. Nimelt ütleb mees, et ei tunne end mugavalt ega kindlalt, kui naine ei kanna tampoone, vaid sidemeid. Põhjuseks tõi ta selle, et sidemed võivad öö jooksul lekkida ja see oleks tema jaoks ebamugav.

Oleks pidanud enne luba küsima?

"Mees oli pettunud, et ma temaga ei konsulteerinud enne, kui sidemeid kandma hakkasin. Minu jaoks see polnud üldse suur asi, kuid tema jaoks on," räägib naine ja lisab, et kui mees palus tal selleks ajaks diivanile kolida või taas tampoone kasutama hakata, oletas ta, et abikaasa tegi nalja. Kahjuks siiski ei teinud ja nüüd koliski mees ise diivanile magama.
"Ma ütlesin talle, et ta on draamakuninganna, sest tema kompromissid on ebaloogilised."

Naise loo all tekkis sadu poolehoidvaid kommentaare, kes kõik imestasid mehe käitumise üle. "Vau, vau. Ta peab suureks saama. Palun ärge tehke selle mehega lapsi, kui ta nii suhtub menstruatsiooni," kirjutas üks kasutaja tabavalt.

allikas: The Sun