Menusarja "Troonide mängu" võtetel kohtunud ning armunud staarid Kit Harington ja Rose Leslie on tänaseks abielus ning kasvatavad ka ühist last.

Ilusat kooselu on aga aastaid varjutanud mehe alkoholiprobleem. Juba 2019. aasta maikuus läks Harington USAs Connecticutis asuvasse Privé Swiss luksuskliinikusse, sest menusarja viimasel hooajal tekkis tal alkoholisõltuvus.

Täna jagab oma kogemust ja kooselu sõltlase kõrval Haringtoni abikaasa Rose Leslie. "Kiti jaoks on kõige olulisem, et ta saaks aru, et tegemist on sõltuvusega ja ta on sõltlane," alustab Leslie. "AA (Anonüümsed alkohoolikud – toim) kliinik on tema elukvaliteeti palju parandanud. Seal on armas ja toetav keskkond, mis kinnitab talle, et ta pole oma murega üksi. Kui ta ei raviks seal oma sõltuvust, oleks ta kindlasti tänaseks juba hoopis teine inimene," sõnab naine, vihjates sellele, et sõltuvusest vabanemine on väga pikk protsess.

"Ma olen õppinud tema sõltuvuse kohta palju, sest see on miski, millega ta peab terve elu rinda pistma. Ja Kit teab seda, kuid see on tema otsus, kas ta hakkab uuesti jooma või mitte. Keegi ei saa teda takistada ega talle kätt ette panna." Leslie tunnistab ka, et mehe sõltuvusprobleem ei saa muutuda tema probleemiks. "Vastutus tema käitumise eest lasub temal endal. Minu asi ei ole teda selle eest kaitsta."

Harington ise on peale võõrutusravi ilmselgelt oma eluga rohkem rahul. "Elu on nüüd imeline. Mul on laps ja mu suhe on suurepärane. Olen väga, väga õnnelik, rahulolev kaine mees."

allikas: marieclaire.com