1. Lilled
Tõsi, me kuuleme seda igal kevadel ja suvel ning nüüd ka sügisel ja talvel, kuid lillemustrid on jätkuvalt tipus. Küll aga muutuvad need ilmade jahenedes veidi “raskemaks” ja abstraktsemaks — moes on lillemotiividega tikandid tumedal kangal ja vastupidiselt kevadsuvistele peentele lillemustritele peaks nüüd kandma suuri mustreid, hõlmaku üks õis või kogu kleidi.

2. Gobelään
Rasked ja luksuslikud seinavaibad võiksid nüüd jõuda ka sinu garderoobi… loomulikult mitte vaiba kujul. Mõtle kaunitele rahvusmustritele ja seinavaipadele, mida oled näinud kas muuseumis või esivanemate magamistubades ja püüa leida sarnaste mustritega kleite ja pluuse ka enda sügistalvisesse garderoobi.

3. Ruudud
Kaunis ja klassikaline ruudumuster näeb kõige parem välja mantlitel ja jakikestel, kuid kombineerides oma garderoobi ka näiteks ruudulist seelikut, võib saada väga šiki tulemuse! Loomulikult ei tasu unustada ruudulisi flanellsärke, mida sobib kanda nii teksade kui seelikuga.

4. Loomad
Tõsi, sel aastal on tabanud moeloojaid tõeline loomavaimustus. Sebratriibud, leopardi- ja ussimustrid… See kõik domineerib nii trendikatel kleitidel ja seelikutel kui pükstel, toppidel ja üleriietel. Küll aga tasuks seda mustrit kanda maitsekalt ja kombineerituma lihtsate materjalide ja kangastega, sest piir stiilse ja odava vahel on imeõhuke. 

6. Kuuekümnendad
Moelavad ammutavad 60ndatest väsimatult inspiratsiooni — see retromustrite üleküllus on liiga vaimustav, et seda kasutamata jätta!