„Linette värvikirevast troopika-lillelisest kangast trikoo või bikiinid naelutavad endale pilgud ja panevad rõõmsalt naeratama. Samasuguste värvilaikudena mõjuvad ka tibukollased ja neoonrohelised vallatud ujumisriided, mis on satsidega kaunistatud ja kolmnurkse rinnahoidja lõikega,“ räägib Linette avalike suhete juht Katrin Tibar.

Türkiisikarva neerumustrilised rannariided on justkui muretuks meeleoluks loodud. „Pisut hipiliku välimusega rannariided lausa sunnivad meid põgenema linna melust maale, et leida aega iseenda jaoks ja nautida kuuma suvepäeva kasvõi kitarri tinistades,“ rääkis Linette peadisainer Marit Kuivonen. Neerumustrilisi rannariideid leiab nii trikoona kui ka bikiinidena. „Trikoode moes on erilised soosikud praegu kõhtu vähekatvad trikood, mis võivad oma seksikuselt isegi bikiine ületada,“ lisas Kuivonen.

Bikiinimoes on endiselt aukohal ka klassikalised mudelid, mis rõhuvad naise ajatule ilule. „Klassikalised mudelid on sellel suvel kaunistatud rohkete trapeeringutega, kroogetega ja põimingutega. Türkiis-sinises, punases või mustas toonis klassikalised ujumisriided on inspireeritud Vana-Kreeka doogade voogavast naiselikkusest,“ rääkis Kuivonen.