Kuidas Absolute Dry toimib?

Absolute Dry on tõhus tugevatoimeline higistamisvastane toode, mis peatab higistamise kaenla all, kätel, jalgadel ja mujal kuni seitsmeks päevaks. Toode sisaldab alkoholi baasil toimeainena alumiiniumkloriidi, mille toimel higinäärmete juhad ahenevad, takistades sel moel higistamist. Alumiiniumkloriidil on baktereid pärssiv mõju ja hoiab ära ebameeldiva lõhna.

Sobilik kõigile ja kõikidel puhkudel

Absolute Dry sobib kõigile, kellel on probleemiks mõõdukas kuni rohke higistamine. Samuti on vahendit hea kasutada puberteedieas, sest sel ajal toimuvad kehas väga suured muutused ja paljudel noortel on higistamine probleemiks. Abi on vahendist ka normaalsetele higistajatele periooditi, kui on füüsiline pinge või emotsionaalselt raskem aeg, näiteks avalik esinemine. Kitsad riidedki võivad ebamugavalt higistama ajada.

Antiperspirant on saadaval kahes variandis: Absolute Dry dab-on ja Absolute Dry niisutatud salvrätikud. Niisutatud salvrätikud on antiperspirant uuel ainulaadsel kujul, neid on lihtsam kasutada näiteks kätel, jalgadel ja muudel suurematel kehapindadel. Niisutatud salvrätik on hügieeniline ja eriti mugav variant reisidel.

Mis on liighigistamine?

Üle terve keha higistamine tekib sagedamini hilisemas eas ja on enamasti seotud mõne haigusega. Põhjuseks võib veel olla krooniline alkoholism, vürtsikad söögid ja mõned joogidki võivad higistama ajada. Liighigistamise ehk hüperhidroosi all kannatavate inimeste higinäärmed reageerivad stiimulitele ülemäära ja on üldiselt liigaktiivsed, tootes higi rohkem kui vaja. See on sageli kontrollimatu, piinlikkust tekitav ja ootamatu.

Hüperhidroos võib mõjutada inimest emotsionaalses mõttes laastavalt, olles olukorrast teadlik ja püüdes oma elulaadi probleemi järgi kohandada. See võib pärssida elu professionaalset, akadeemilist ja sotsiaalset külge. Kui higistamine mõjutab negatiivselt igapäevaelu, siis peaks pöörduma abi saamiseks arsti poole.

Esmaseks võtteks on aga hüperhidroosi puhul kasutada eriti tõhusaid (alumiiniumkloriidi sisaldavaid) antiperspirante nagu Absolute Dry. Toodet tuleb kanda puhtale, kuivale ja tervele nahale. Tavaliselt piisab Absolute Dry kasutamisest 1 kord nädalas, tugeva higistamise korral sagedamini.

Rohkem Absolute Dry ja toote kampaania kohta loe Euroapteegi Facebooki lehelt www.facebook.com/euroapteek.

Kõigi Euroapteegi fännide vahel loositakse septembris välja stiilne Stalhästen jalgratas!

Jaga
Kommentaarid