Minu meelest ei ole normaalne, et emad õpetavadki oma lastele, et kui häda tuleb, mine sorista põõsasse. Miks peaks laps põõsasse pissima? Milleks meil on WC-d? Kui laps on veel väike ja ei suuda oma põit kontrollida, siis tuleks emal valida marsruut, millele jäävad ka tualetid. Rõve on vaadata teistel, kuidas mudilased keset linna püksid maha koorivad ja suvalise puu najale soristavad või hõredas põõsas kükitavad. Või siis pange mähkmed alla lastele.

Rannas ma ei tahagi enam käia. Seal ei viitsi emad end päevituslinalt püsti ajada, et lähedalasuvasse tualetti lastega minna, vaid õpetavadki kohe valju häälega ja nii, et teised ka kuulevad: "Mine tee vette pissu ära!" Jälk!!! Või siis kaevavad liiva sisse augu, laps laseb sinna sisse, ema patsutab liiva peale ja kõik on õnnelikud. Kõrvaltvaatajad aga tahaksid oksendada.

Mis saab nendest lastest, keda on väikesest peale õpetatud, et püksid võib igal hetkel maha tõmmata ja end tühjendama hakata? Nad teevad seda ka täiskasvanuna. Tallinna-Tartu maanteel sõites on teeäär autosid täis ja noormehed pissivad võidu. Nad ei viitsi isegi sügavamale metsa minna. Vabaõhuüritustel nad ei oota vetsujärjekorras, vaid lasevad, kuhu juhtub. Mõnikord ka vastu WC seina. Pargis pissitakse nii, et kõik näevad. Ei vaevu need noored põieprobleemidega inimesed teistest paari sammugi kaugemale astuma.

Maailm ei ole teie tualett, austage teisi nii palju, et oma ihuhädasid rahuldate selleks ettenähtud kohas.