PÕHJUS: Osalesin sooviga saada saatesse "Kaalust alla", ei osutunud valituks ja tagantjärele on isegi hea meel, pole päris kindel, kas end teleekraanil sel kujul vaadata oleks olnud mulle jõukohane.
Sinu kehamassindeks on: 33.3
Rasvumine

Kehakaal on sinu jaoks SUUR probleem ning tõenäoliselt oled ka rasvunud. Rasvumine tähendab otsest terviseriski ning muuhulgas on oht haigestuda diabeeti. Kui püüdsid siiani kaalunumbrit kui halba unenägu lihtsalt unustada, on nüüd tõepoolest viimane aeg midagi ette võtta. Saad küll ise alustada menüü jälgimisest ja liikumisest, kuid suure ülekaalu puhul tuleks kindlasti pöörduda spetsialisti poole, kes oskab välja pakkuda just sulle sobivaid nõuandeid.

Sooviksin väga saada asjatundlikku nõu, et oma keha heasse vormi saada nii treeningu kui toitumise abil.

DIEEDID: Kaalujälgijad (siiani paremini toimiv olnud -20kg), kiirdieete erinevaid, veepäevi.

Arvan, et suurim patt toitumise juures on liigne magusa söömine.

Liikumisest olen alati lugu pidanud, põhiliselt aeroobika.
Rahvatantsu ka sai mitu aastat harrastatud, kuna aga põlved nõrgaks küljeks osutusid, tuli asi pooleli jätta. Viimasel ajal on mu elus olnud palju raskeid üleelamisi ja tundub, et olen seda leevendanud söömisega. Liikumine jäi vahepeal sootuks unarusse ja aastaga hiilis selga märkamatult 10 üleliigset kilo lisaks sellele 10le, millest niigi lahti saada lootisin.

include "/www/htdocs/woman/includes/projects/kaalust_alla/kaulik.inc";  ?>Nüüd on meel mõru, eriti kui midagi füüsilist teha on vaja või riideid selga sobitada. Alustasin tasapisi vesiaeroobikaga uuesti. Tahaksin väga rea peale tagasi saada, aga tunnen, et vajaksin kellegi toetust ja head nõu.