Hommikuks puder ja munad nagu menüüs+roheline tee.
Lõuna ajal käisin jõusaalis ja peale seda lõunasöök.
Lõunasöögiks üks juurviljakotlett ja riis (pruun).
Õhtul käisin jällegi pool tundi kepikõndi tegemas ja rõõmsalt magama.

Teisipäeva hommikune kaalunumber oli 122,2. Tea kas tõesti ainult toitumisest või mõttejõust. Igatahes esimene päev oli edukas ja pere elab minu pingutustele rõõmsalt kaasa.
Olin päris õnnelik. Hommik oli külm ja sadas tugevalt, kuid ületasin ennast ja läksin kepikõnnile. Mees ainult naeratas selle peale lollakalt ja laps arvas, et ega ma ikka päris norm ei ole. Ainult koer oli vaimustuses.
Kell 8.30 hommikusöök: müsli, rasvatu piim ja õun.
Edasi tegelesin koduse majapidamisega ning lõuna valmistamisega.
Kuna maal pole kõiki vajalikke toiduaineid kohe kauplusest saada, tuleb menüüd korrigeerida.
Lõunane kanasalat maitseb hea ja õhtuks söön ühe juurviljakotleti. Ning muidugi ohtralt vett ja rohelist teed. Jõusaali täna ja homme ei jõua, küll aga kõnnin kindlasti täis oma 10 000 sammu.

Kolmapäevane kaal — 121,4 JEEE ja kõht pole üldse tühi!
Täna ostsin kohafileed ja kalkuniliha. Kuna jõusaali ei lähe enne homset loobun õhtusest vahepalast.
Hommikuks müsli, lõuna ajal juurviljakotlett kodujuustuga ja rasvatu piim ning õhtul tükk kohafileed, 100 g rasvata jogurtit ja roheline tee.
Enesetunne on super !!!!

Hurraa! Esimene nädal on edukalt sejataga ja kokkuvõttes langes kaal 2,3 kilo. Pole paha. Vaadates tagasi möödunud nädalasse, siis kõik oli korras. Menüüs põhiliselt juurikad, pudrud ja kala ning rasvatu piim ja mahlad. Kuna mulle müsli ja hommikuhelbed eriti ei maitse eelistasin veega keedetud putrusid — 4vilja, kaerahelbe jne. Magusat ei tarbinud üldse, ainult puuvilju ettenähtud päevadel.

Trenniga oli asi nii, et nagu juba eelpool mainisin siis teisipäev ja kolmapäev piirdusin ajapuudusel ainult käimisega. Neljapäev oli aga trenni suhtes tõhus — 1,5 tundi jõusaalis + 1,5 tundi line-tantsu trennis kus ka alati naha korralikult märjaks saab. Reedel olin jälle 1,5 tundi jõusaalis ja kõndisin. Nädalavahetus jäi aga trenni suhtes vahele sest olin hommikul 7—19ni tööl ja lihtsalt polnud võimalik. Kõndisin mõlemal päeval 6783 ja 5890 sammu.

Uus nädal algas kaalunumbriga 120,3. Enesetunne on hea ja hommikusöögiks sõin ühe muna, kaks viilu teraleiba kalkunisingiga ja tassi teed ning ühe õuna.

Kuna olin hõivatud koduste töödega ununes vahepala ning lõunasöök oli keedetud riis kalaga. Pealelõunal külastasin jõusaali ja sealt naastes oli vahepalaks banaan ja 100g kohupiima (rasvata).

Õhtusöögiks omlett ja salat- kurk, tomat, paprika.Kuna tunnen , et tahan ja jõuan oluliselt rohkem liikuda , siis teisipäeval lähen maad kuulama et liituda kohaliku aeroobika rühmaga. Siis on võimalik 2 korda nädalas ka võimlemas käia. Maal pole ju kahjuks võimalusi vesivõumlemiseks ega ujumiseks ja Pärnus ujumas käimine võtaks pea terve päeva aega.Aga noh, minu eesmärk pole end modelliks dieeditada vaid harjuda uue menüüga ja ka seda edaspidi jälgida et ennast ja oma elu muuta.

Vahemärkusena olgu öeldud et minu ülemus , kes on suur kaalujälgimise pooldaja ning aktiivne jälgija, leidis, et toiduportsud päevas on meeletult suured ja kaloririkkad. Et muna riisi ja puuvilju ei tohiks üldse nii palju olla ning et kartul peaks üldse kaduma. Aga noh, igal ühel on õigus oma arvamusele.

Igatahes olen optimistlik ning elu jätkub 2,3 kilo kergemana ning vähemalt 15 korda õnnelikumana kui enne.

Jõudu ja edu ka kõigile kaasvõistlejatele!

järgneb