Et grillimine õnnestuks, on kõikide šašlõkkide ja grill-lihade pakenditele lisatud tunnustatud grillmeistri Enn Tobrelutsu poolt ka põhjalikud grillimisõpetused.

Kaks eestimaist brändi ühes purgis.  

Atria Eesti selle suvehooaja hitiks on Värska šašlõkk 1 kg, mis ühendab endas eestimaist toorainet, head maitset ning uuenduslikku lähenemist traditsioonilistele lihatoodetele. Marinaadis on kasutatud Värska Originaalmineraalvett, mis annab lihale loodusliku soolakuse ning on liha pehmendava  toimega.

Värska Originaal on looduslik ning karboniseeritud mineraalvesi. Vesi asub 470 meetri sügavusel ja seetõttu on Värska Originaal mikrobioloogiliselt puhas, värskendava toimega ning tervistav mineraalvesi.

Tõeline nostalgiline eestimaine maitse, uudses rahvuslikus võtmes - Keefiri-kamašašlõkk 1kg. Ainuke šašlõkk Eestis, mis on valmistatud 100% naturaalsest keefirist.  Valge marinaadi austajatele on sellel hooajal pakkuda, ehtsas tummises hapukooremarinaadis Hapukoorešašlõkk 1kg,  millele annab hõrgu maitsevarjundi kvaliteetne roseepipar.

Mahlasest seakaelakarbonaadist valmistatud Armeenia šašlõkk 1kg, mis on parim teadaolev retsept šašlõki  kodumaalt. Ning Armeenia grill-liha 500g,  mis on pakendatud mugavasse vaakumpakendisse. Armeenia šašlõkk ning grill-liha on maitsestatud ürtide, musta pipra ja värske sibulaga.  

Sea välisfileest valmistatud  Magushapu grillfilee 500g on eksootiline maitseelamus. Marinaadis on kergelt tunda ananassi ning maitsetaimede nsuurepärast kooslust. Ideaalne nii grillimiseks kui praadimiseks.

Tomati-basiilikumarinaadis sea kaelakarbonaadi lõigud Vahemere grill-liha 500g —  tõeliselt nauditav ja täiuslik vahemerehõnguline maitse. Kvaliteetse küpsenud tomati ja basiiliku parim maitsekooslus.

Sea ribi BBQ- maitselises marinaadis Kauboi grillribi —  eestlaste ning jänkide lemmik!

Seemnetoorvorstike on  mõnus ja uudne vaheldus, mis on muutumas trendiks. Rohke liha sisaldusega peenikesed toorvorstid sisaldavad lisaks sealihale (80%),  päevalille- (4%) ja seesamiseemneid(2%).

Parem toit — parem elu.

Jaga
Kommentaarid