Nädal neljale: Sealiha grillvarda köögiviljade ja koduse salsaga

Esmaspäeva õhtu

Õhtusöögiks valmistab restoran Meat Marketi peakokk Urpo Reinthal sealiha grillvarda köögiviljade ja koduse salsaga. Roog neljale maksis 4,48 €. Vaata retsepti ja proovi järele!

Sealiha grillvarras köögiviljade ja koduse salsaga

  • Sealiha 800g 2,80
  • Tomatipasta 100g 0,38
  • Sibul 200g 0,07
  • Küüslauk 5g 0,13
  • Seened 100g 0,25
  • Paprika 100g 0,36 
  • Punane sibul 100g 0,25
  • Suvikõrvits 200g 0,2
  • Sool 1g 0,01
  • Pipar 1g 0,01
  • Suhkur 1g 0,01

Kokku: 4,48
EELARVE: 70
Terve päev: 10,12