Müüt number 1: Naine, kes mehele ise helistab, on oma võimaluse kaotanud.

Osaliselt tõsi
Arusaam „kui tahad mehe jaoks midagi väärt olla, siis muuda end raskesti kättesaadavaks“ on muutunud juba klassikaks. Ka tänapäevases kohtamismaailmas kehtib reegel, mille kohaselt võib  mehel lasta üks kuni kolm päeva muretult „haududa“. Kui igatsus talumatuks muutub, tuleb oma tähelepanu kõrvale juhtida: šoppama või sörkima minna, kohvi juua või ükskõik mida, peaasi on mitte meeleheitel paista, kui siis kolme päeva pärast ikkagi mehe numbri valid. Täiesti aus olles — sellised mängud on lapsikud ning mehed näevad neid ka läbi. Seda enam nad rõõmustavad, kui telefon lõpuks heliseb.

Müüt number 2: „Ei mingit seksi esimesel kohtingul!“

Vale
Sa pead oma kohtingukaaslast kütkestavaks. Õhtu koos temaga oli hingematvalt ilus ning sa ei taha üksi koju minna. See, et te pärast lahtiriietumist ja kirglikku suudlemist kaaslasega ühes voodis lõpetate, on ju algusest peale selge olnud! Mis sellele järgneb? Ära-ootamine. Kui ta ühiselt veedetud ööst tuld võttis, jääb ta ka sinu juurde. Moraal? Pole vaja muretseda, ta läks ju teie mänguga kaasa. Kui mitte, siis pole ta teist huvitatud. Nii lihtne see ongi.

Müüt number 3: Mehed jooksevad ainult keerulise iseloomuga naiste järel

Jah ja ei
Kas olete tähele pannud, et peaaegu kõik mehed eelistavad draamakuningannasid? See on eelarvamuslik tõekspidamine. Esimeses flirdietapis võib midagi sellest küll tõsi olla, kuna meestele meeldib jahtida, see on üldtuntud reegel. Kui nad aga oma saagi ükskord kätte saavad ning on konkurendid kõrvaldanud, ei ole meeste jaoks midagi paremat kui probleemivaba partner. Siis saab sinu suurimaks veaks asjaolu, et sa ei suuda muutuda kambaks sõpradeks ja kastiks õlleks. Kurb, aga tõsi.

Müüt number 4: Sa tunned kohe, kui tegemist on “härra Õigega”.

Muinasjutt
Aga see-eest ilus muinasjutt. Mida tugevamalt usud, et kusagil on kõigi jaoks olemas üksainus õige partner, seda intensiivsemalt näed ka vaeva, et oma „härra Õige“ üles leida. Kui aga järjekindlalt auto, portfelli ja sigarikoguga pintsaklipslastesse armud, tuleks endalt küsida, kas otsid tõesti armastust või kõigest elustiili.

Müüt number 5: Ükskord truudusetu, alati truudusetu!

Kuidas palun?
Sidusid ennast playboyga? Oma süü! Sellisel juhul käib armastusega alati kaasas ka hirmutunne. Mõned mehed lihtsalt ei muutu. Aga on ka üle miljoni näite nendest, kes on õige partneri nimel oma elus kannapöörde teinud. Ära kuula, mida räägivad sõbrad, tuttavad ja sugulased. Parem küsi oma partnerilt otse, kas ta kavatseb truuks jääda, ning kuula ära tema versioon toimunust. Ole suuremeelne! Peaaegu kõigil meist on selja taga eluetapp, mil partnereid vahetati kui sokke.

Müüt number 6: Vastandid tõmbuvad.

Uskumise küsimus
Mis puutub nii välimusse kui ka perekondlikku tausta ja elurütmi, tõmbume me evolutsiooniliselt sarnaste inimeste poole. Meie esiisad pidid ju kindlad olema, et nad ikka oma liigikaaslastega paarituvad! Neandertallased me küll enam pole, kuid harmooniline suhe paistab tänapäevalgi vaid partnerite sarnasustel põhinevat. Erandid kinnitavad siinkohal reeglit.