Suhtlemine on A ja O

Kommunikatsioon on iga suhte alus. Kui teid lahutavad sajad või tuhanded kilomeetrid, on see aga veelgi olulisem- üksteisega rääkimisele tuleb rohkem tähelepanu pöörata ning sõnade valikut ja hääletooni kontrollida, sest suhtlus käib enamasti telefoni teel. Seetõttu ärge helistage partnerile, kui parasjagu plahvatusohtlik ja ärritatud olete, vaid laske oma vihal enne veidi vaibuda, kui oma armastatut seetõttu võib-olla ründate. Leppige kokku kindad päevad telefonikõnede läbiviimiseks ja võtke endale aega, et teada saada, kuidas teie armsamal läheb ja mis temaga viimasel ajal juhtunud on.

Taaskohtumine toob rõõmu

Kas seisate tihti pisarsilmil rongijaamas või lennujaama check-in’s, süda murdumas ning ikka ja jälle seesama küsimus peas kummitamas: millal me üksteist taas näeme? Kõige hullemad on kaugsuhte juures aina uuesti korduvad lahkuminekud. Selleks, et ennast kasvõi veidi südamevalust säästa, peaksite te oma kallimaga igal hüvastijätul kokku leppima, millal jälle kohtute. Mitte keegi ei lahku hea meelega teadmata, millal saab jälle oma armastatu embuses olla. Seetõttu ärge jätke hüvasti tundmatu tulevikuga, vaid määrake järgmine kohtumine kohe kindlaks. Sellisel juhul pole hüvastijätt nii kohutav ja koju saabudes on teil midagi, mille üle rõõmustada.

Saavutage lähedus

Niigi jube, et te oma kallimat õhtuti ei näe ja teda käte vahele võtta ei saa. Ärge laske füüsilisel eraldatusel mõjutada teie suhet nii, et jääte ka emotsionaalselt kaugeteks. Arendage välja rituaalid (nagu telefonikõned kindlaks määratud aegadel) või suhelge üks kord nädalas Skype’i vahendusel. Tekitage üksteises tunne, et mõtlete teineteisele, aga seda ilma sealjuures pealetükkivaks muutumata. Üks armas SMS päevas on parem kui kümme kontrollkõnet.

Võtke aega iseenda jaoks

Kui olete kaugsuhtes, ei aita see ei teid ega ka teie partnerit, kui te ajal, mil kallimat ei näe, ainult masenduses olete ja päevi järgmise kohtumiseni loete. Minge välja, lahutage meelt, kohtuge sõpradega! Keskenduge asjadele, mis on teile tähtsad ja rõõmu valmistavad ning kasutage oma üksioleku aega targasti! Ainult sel viisil olete te tasakaalukas ja suudate aega koos kallimaga tõeliselt nautida.

Kui sädemed siiski lendavad...

Mitte alati ei lähe kõik meie soovide kohaselt. Kui te vaatamata oma pingutustele partneriga tülli lähete- halvimal juhul just siis, kui parasjagu füüsiliselt lahutatud olete- ja sädemed lendavad, siis peaksite te kõigest hoolimata ühte proovima: jääge õiglaseks! Õigesti tülitsemine on kulda väärt. Ärge muutuge solvavaks ja valage õli tulle. Justnimelt siis, kui arusaamatus on tekkinud telefoni teel ja sellest on saanud mudamaadlus, pole võimalused kiireks leppimiseks head. Lubage endal vihane olla, kuid ärge valage partneri peale välja asju, milles tema süüdi pole. Seega kui töö teile stressi tekitas, siis suruge oma hambad kokku ja laske auru pigem sportides kui kallima peale karjudes välja.

Allikas: freundin.de