Uus kõhnadest kuulsustest inspireeritud trend paneb tulevased emmed rasket tööd ja vaeva nägema, et nad last oodates ühtegi lisakilo juurde ei võtaks. Trend on nii populaarne, et naised on valmis maksma terve varanduse, et eratreeneri juhendamisel oma kaalu säilitada või pärast sünnitust koheselt taastada.

Ka spordirõivaste firmad koguvad suuri kasumeid, luues üha enam rasedatele treenijatele mõeldud spordiriideid. Juba olemasolevad rasedate rõivaste tootjad on pidanud hakkama väiksemaid suurusnumbreid tootma, kui iial varem.

Pole üllatav, et see trend paneb eksperdid kõvasti muretsema ja selle teket kuulsuste süüks ajama. Dietoloog Lisa Cohn ütleb: „Vaadake Victoria Beckhami... Ta on kaheksandat kuud rase ja on ilmselgelt liiga kõhn. Tal on kahvatu jume ja tuhmid silmad - sära on kadunud ja naine on ilmselgelt kurnatud. Kui tema plaan pärast sünnitust lühikese ajaga 9-10 kilo kaotada on tõsi, saadab see kõigile emmedele väga ebatervislikku eeskuju."

Victoria on palju nõu saanud oma tuttavalt Rachel Zoe'lt, kes võttis raseduse ajal vaevu kaalus juurde. Rachel tunneb uhkust oma teadmiste üle, kuidas raseduse ajal saledam, kui iial varem olla ning on neid paljude oma tuttavatega jaganud.

Psühhiaater Isaac Herschkopf ütleb selle peale, et tegemist on väga halva olukorraga, kus naised, kartes kaotada figuuri ja meest, unustavad oma lapse tervise.

Kallis lugeja, mida arvad sina? Kas naisel sobib raseduse ajal end näljutada?