Üha enam omavad pulmad suuremat väärtust, kui lihtsalt üritust, mille käigus sugulasi/sõpru sööta ja joota ning neile meelelahutust pakkuda. Hinnatakse pigem originaalseid ja meeldejäävaid ideid ja kohti.


Kuigi traditsioonilised nn pika-laua pulmad ei ole kusagile kadunud, leidub siiski aina rohkem neid paare, kes soovivad tseremoonia läbi viia just erilises kohas — olgu selleks siis väike külakabel, tuuline pankrannik, romantiline mereäär, ajaloolised varemed, looduslik soosaar või jaht merel.


Ka pulmapidu ei pea enam kindlasti olema öö läbi toimuv, või veelgi enam — mitmepäevane.


Soositumad on maitsekad vastuvõtu tüüpi peod, ekstravagantsed ideed ja kvaliteetne korraldus.


Kohaks sobib nii vaba loodus, mõisahoone, botaanikaaed, eelmisest sajandist pärit palkmaja, nostalgiline vallamaja, restoran, pubi kui ka pidulikeks vastuvõttudeks mõeldud saalid.


Oluline on vaid see, et nii tseremoonia kui sellele järgnev pidu moodustaksid ühtse terviku ja oleksid kooskõlas kutsete, noorpaari riiete, pulmaauto, dekoratsioonide ja muu asjasse puutuvaga. See jätab pulmadest hea tervikliku mulje ning muudab elu ühe tähtsama päeva unustamatuks.


Aina rohkem mõtlevad noorpaarid ka selle peale, kuidas pulmade korraldamisega ennast mitte liialt ära kurnata ja samas — kuidas on võimalik siiski olemasoleva eelarvega toime tulla.


Selleks tulevadki appi professionaalsed pulmakorraldajad, kelle tööks on noorpaari soove ja tahtmisi arvestades korraldada kõik pulmadesse puutuv.


Vastupidiselt üldlevinud kartustele ei pruugi pulmakorraldajaid kasutades pulmade eelarve üldse suurem kui ise tehes.


Põhjuseks on pulmakorraldaja head koostöölepingud mitmete allhankijatega, ülevaade turuhindadest, oskus teha tööd ökonoomselt ning suured andmebaasid. Ning mis on pulmakorraldusfirmasid kasutades veelgi tähtsam — pulmakorraldaja kohus on hoolitseda selle eest, et valges kleidis pruut või smokingis peigmees ei peaks hetkekski muretsema selle pärast, et tseremoonia ja pidu ikka soovitult ja tõketeta kulgeks.


Pulmakorraldusfirma
on pühendunud just sellele, et teie pulmad oleksid kvaliteetselt korraldatud ja erilised nii teile endile kui külalistele.


Lisaks pulmakorraldusteenustele pakume ka konsultatsioone, juhul kui noortel on kindel soov siiski pulm ise korraldada, kuid teadmisi ja kontaktandmeid napib. Julgustame teid igati infot ja pakkumisi küsima meie e-maili aadressi kaudu:info@elite.ee.


Ilusat kevadet ja imelisi pulmi!