Reedel kulmineeruv Merkuuri ja Saturni ühendus omab jälle vastupidist mõju — aeglus, põhjalikkus, ülim kaalutlemine (ühendus Kaaludes), oma võimete ja võimaluste alahindamine.
Laupäeval on täpsed tervelt kaks aspekti — Merkuuri opositsioon Lilitiga ning Veenuse ja Neptuuni trigoon. Esimene aspekt võib võimendada kuulujutte ja suurendada suhtluses ja infovahetuses (aga ka liikluses) äärmuslikke momente.
Viimane neist soosib romantikat ja poeetilist hingestatust. Nii armuhetkedes kui seltskondlikus suhtluses annab tooni tundlikkus ja sensitiivsus, rohkem esineb müstilist „hingelist ühtesulamist“, samuti kogetakse suuremat ühtsust Tervikuga.

JÄÄR
Marsi ja Jupiteri kvadraadi tõttu võid kergesti üle mängida — sul on raske endale midagi keelata ning üritad kõigest viimast võtta. Eriti just materiaalse maailma kirev sädelus tekitab sinus kiusatusi, mida on raske maha suruda. Kuid selle tasakaalustavaks jõuks on Kaaludes (Jäära jaoks partnerluse märk) asuv tugevas positsioonis Saturn, mis sunnib sind just suhete osas suuremale asjalikkusele ja kainusele. Võimalik, et just (koostöö)partner paneb sulle päitsed pähe ja sunnib liigset hoogu maha võtma. Siiski kehtib see rohkem ametlikus suhtlemises — isiklikes suhetes võid olla üsna pidurdamatu ning kipud kõik mune ühte korvi panema. Nädala teises pooles (eriti neljapäeval, reedel ja laupäeval) tasuks olla ettevaatlik sõbrannade või sõprade poolt tehtud ettepanekute suhtes.

SÕNN
Selle nädala jooksul on sinu alateadvuse ookean päris tormine ning sealt võib su teadvusse pritsida nii paradiislikke hetki kui ka põrgulikke nägemusi. Kui tegeled või oled tegelenud vaimsete praktikatega, siis arvatavasti sa naudid seda kõike. Kui aga oled üdini praktiline ja usud vaid käegakatsutavat, võid olla tõsises hämmingus. Kui vähegi oskad ja suudad, siis mediteeri, visualiseeri, kuula rahustavat muusikat või looduse helisid. Ka joonistamine, maalimine ja luuletamine või luule lugemine mõjuks hästi. Kindlasti ei tohi riskida äritehingutes, ajada juriidilist täpsust nõudvaid asju ega ennast vaimselt üle koormata. Argisel tasandil võib sellel nädalal olla hullupööra palju tööd, või õigemini töö pärast muretsemist. Kuid eriti nädala teine pool võib muuta nii mõnegi suhte vägagi romantiliseks.

KAKSIKUD
Merkuuri ja Saturni ühendus nõuab sinu käest nüüd seda, et sa oskaksid valida. Olukord, kus istud nagu kits kahe kuhja vahel ja tahaksid haugata mõlemast, on kindlasti antud nädalas mittesoovitav. Püüa end vabastada tarbetust infomürast ja ära pööra kellegi suvalistele uitmõtetele liiga palju tähelepanu. Samas ole valmis märkama sinu jaoks olulist — hoia meel ergas, kuid pane sinna vajalikud filtrid ette. Kuid nädal sobib selliseks tööks, kus on ühendatud range ja asjalik ning meelelahutus-mänguline moment. Laiemas plaanis on soositud igasugune loominguline ja mänguline tegevus, mis siiski on allutud süsteemile ja kontrollile. Ja nädala teisel poolel on oodata ka romantilist või lihtsalt kaunist ja meeldivat sündmust, mis pakub lõõgastavaid hetki tõsiste asjade vahele.

VÄHK
Tavalisest aktuaalsem konkurentsi teema — eriti siis, kui omad sotsiaalselt arvestatavat positsiooni. Jõud, kes määravad ja otsustavad, on nüüd sinu suhtes eriti aktiivsed ja sekkuvad igal võimalikul moel su ellu. Kui aga oled kodune, võivad pingelisemaks muutuda sinu suhted kodustega. Nädala jooksul tuleks keskenduda kõikide tööde ja tegemiste lõpetamisele, otsade kokkutõmbamisele. Kui jätad nüüd asjad pooleli, jätad oma tegemistes niiöelda „otsad lahti ja ripnemag, põhjustavad need hiljem sulle suurt peavalu (ka otseses mõttes). Nädala esimeses osas võib mõni vana suhe või laiemalt võttes üldse partnerluse teema nõuda õiget psühholoogilist lähenemist. Seevastu nädala teises pooles võid Veenuse ja Neptuuni toel nautida kodust idülli või kunstiga seotud elamusi.

LÕVI
Võimalik, et oled sel nädalal töösse lausa uppumas. Seda eriti siis, kui oled kõik oma tegemised viimasele minutile jätnud ja neid pidevalt edasi lükanud. Kõikvõimalikud detailid ja pisiasjad kerkivad esile, nõudes sinult maksimaalset tähelepanu ja pühendumist. Kui oled vaimse töö tegija, siis hoolitse selle eest et juhe kokku ei jookseks! Kindlasti peaksid vaimse töö vahele ka end füüsiliselt koormama ja ajule puhkust andma. Kipud nüüd igale infokillule liiga palju tähelepanu pöörama, igat juhukohtumist enda jaoks üle tähtsustama. Seega püüa vähendada tühisebimist nii reaalses kui virtuaalses keskkonnas. Eriti kehtib see neljapäeva ja reede kohta. Nädala esimene pool ei sobi kohtuasjadeks ega ka mitte juriidiliseks konsultatsiooniks — oht näha olulisi asju vales valguses.

NEITSI
Asjad, esemed, omamine, kasutamine, materjalid, väärtused, väärtushinnangud, hinnalisus, hind — kõik need märksõnad võivad ühes või teises vormis esile tõusta. Mida sa vajad ja kui palju? Mida teistele annad ja mida vastu saad? Kuidas mõnda asja või oskust kõige paremini kasutada? Millest on puudus ja mida on ülemäära palju? Need on head küsimused, kuid liiga traagiliselt neid ei maksa võtta. Samuti võid sa nüüd praktilistes rahaasjades olla ülemäära krampis. Seega võid olla koonerdamise meeleolus ning mõne vajaliku asja ostmata jätta. Ja kui keegi teeb sulle näiteks kingituse, siis tunned end justkui süüdi olevat selles, et too inimene sinu peale raha raiskas. Ent nädala teine pool on väga soodne müstika ja ilu ühendamiseks just asjades. Osta endale amulett või talisman!

KAALUD
Kaaludes liikuv Veenus teeb veel nädala esimesel poolel opositsiooni Lilitiga. Igaks juhuks tasuks ettevaatlik olla uute suhete loomisega. See aspekt võib nii suhetes kui ka üldse kõikides Veenuslikes teemades esile tõsta kiusatusi ja ahvatlusi, millega kaasaminek ei pruugi olla tervislik. Nädala esimeses pooles ei maksa ka luua rahalisi suhteid kellegagi. Merkuuri ja Saturni ühendumine Kaaludes annab nädalale asjaliku ja tõsise ilme. Võimalik, et pead nüüd olema suuteline tegema kindlaid ja konkreetseid valikuid. Nii et ära liialt kaalutle, vaid otsusta ja tegutse! Veenus teeb laupäeval romantilise trigooni Neptuuniga, ning pühapäeval lahkub Kaaludest Skorpioni. Kuid neljapäeval, reedel ja laupäeval võid sattuda igati erutavasse suhtesse, mida sa arvatavasti vaid mõõdukalt ilusaks mõtled…

SKORPION
Algaval nädalal on sinu hingeline ja psüühiline tasand äärmiselt aktiivne, tuues su ellu rohkem erilisi unenägusid kui ka muid märke ja sõnumeid vaimumaailmast. Kuna su alateadvuse uks on rohkem avatud, oled äärmiselt loominguline ja suudad näha vanu probleeme uue nurga alt. Ka armastuses tajud nüüd kõike väga sügavalt ja samas ka tundlikult. Siiski vajad õigele armulainele häälestumiseks nüüd rohkem aega, samuti kunstipärast ja harmoonilist keskkonda. Seetõttu suudavad just kunstnikud või boheemlusele kalduvad isikud sind kõige kiiremini kiiremini lahti sulatada. Mehed, kes ei valda täiuslikku eelmängu ja tahavad kohe asja kallale asuda, saadad pikemalt mõtlemata pikale lainele… Pühapäeval kell 8.50 jõuab aga Veenus Skorpionisse ja käes ongi jälle kirglike suhete aeg!

AMBUR
Nädala esimeses pooles oled vastuvõtlik erinevate ahvatluste suhtes, mistõttu võid liigse julguse korral leida end hiljem pikantsest olukorrast. Samas oled sa väga loominguline ning suudad ka raskest olukorrast leida kiire väljapääsu. Samas võid mõnes rühmas või grupis tunda end ahistatuna.  Need suhted võivad olla kummaliselt fantaasiavaesed või lausa ranged. Samas heade sõprade seltskonnas tunned end hästi ja pole võimatu, et panete üheskoos paika mõne olulise detaili tuleviku tarbeks. Suudadki nüüd hästi kokku viia seltskondliku mängulisuse ja asjaliku suhtumise tulevikku. Siiski võid neljapäeval ja reedel jätta mõne olulise asja märkamata. Päevad ei sobi ka lubaduste andmiseks ega koostöö alustamiseks. Samas võid nädala teisel poolel tulla mõne pöörase idee või otsuse peale, mis võib su edasistes tegemistes suurt rolli mängida.

KALJUKITS
Saturni ühenduse tõttu koged sinu kui tõsine ja asjalik Kronose naine koged nüüd eriti teravalt Saturni kammitsevaid omadusi — liigset kainust, tõsidust, ülemäärast vaoshoitust. Piltlikult öeldes paned endale kandilise roostes ämbri pähe ja siis imestad, et vaateväli nii kitsas ja õhku nii vähe on… Eelkõige kehtib see sinu töise ja muu ühiskondliku tegevuse suhtes. Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda pingelisem on nädal. Konkurendid ja rivaalid võivad teevad su elu keeruliseks. Ka võidakse sulle nüüd igal tasandil esitada mingeid nõudmisi. Ka kõikvõimalikud kontrollid ja revidendid võivad nüüd sind rohkem külastada. Samas on eriti nädala teisel poolel võimalik tunda ka oma töödest ja projektidest suuremat rõõmu.

VEEVALAJA
Olulisem on kõik see, mis vastandub su harjumuspärasele kodusele miljööle ja teada-tuntud olukordadele. Pead ehk kiiresti midagi (juurde) õppima, lahendama mingeid küsimusi seoses välismaa või reisimisega, pistma rinda tundmatute tõdede ja võõrapärase kultuuriga. Isegi kui sa midagi sellist ei koge ega taju, tunnetad siiski oma teadmiste või oskuste teatud puudulikkust ja ebapiisavust. Sind võidakse sundida mõtlema nendes märksõnades ja kategooriates, mida sa pole emapiimaga kaasa saanud. Raske vaimse töö puhul jälgi, et su protsessor liialt üle ei kuumeneks! Kui alustad sel nädalal reisiga, mõtle kõik pisiasjad hoolikalt läbi, tee korralik reisikindlustus. Nädala teises pooles võid Veenuse-Neptuuni trigooni tõttu sattuda eksootilis-erootilisse situatsiooni.

KALAD
Õhus on tunda muutuste tuuli. Samas võib kujuneda olukord, kus sa hoiad mingit muutust tagasi, üritad iga hinna eest säilitada endist olukorda. Midagi on juba liikuma läinud ja nüüd sa tunned hirmu võimalike tagajärgede pärast. Oled džinni pudelist välja lasknud ja nüüd tahaksid ta pudelisse tagasi toppida. Teine võimalus on, et pead nüüd väga põhjalikult mingisse teemasse või küsimusse süvenema või et tuleb teha mingit laadi vigade parandust. Asjade tasandil võib streikida keerukas tehnika, majapidamises võib midagi rikki minna või sootuks sisse kärsata. Kui aga oled loominguline natuur, siis võivad sind tabada võimsad inspiratsiooni lained — seda eriti nädala teises pooles. Laupäeval teeb Veenus trigooni Neptuuniga — aeg olla armunud nii ilusse kui inimestesse!