“Nii nagu enamikel meestel, on ka minul liiga palju tegemist, et märgata naiste võimalikke “iluvigu”, mis neile endile nii palju stressi tekitavad. Me märkame naiste vapustavaid kehaosi, mis nad naiselikuks ja võluvaks teevad ja kõige muu suhtes oleme enamasti pimedad… Noh, eks on tegelikult ka erandeid.

Mida mehed EI märka

Tselluliit ja kõhuke
Suvel rannas käies hakkab mul kahju, kui näen nii mitmeid naisi oma keha pidevalt kinni katmas, sest tunnevad end ebakindlalt. Kõigi keha “väriseb ja rapub” pisut, seal pole midagi häbeneda. Naine, kes ei pelga oma kõhukest, vaid on enesekindel ja särav, on kordades seksikam kui naine, kes end pidevalt kinni katab ja millestki vahvast osa ei võta. Jah, me teame, et teid mõjutavad ajakirjakaaned, kuid mehed pole ka päris eile sündinud — oleme kuulnud Photoshopist ja teame, et reaalsuses on vaid käputäiel tõepoolest nii veatu keha, nagu ajakirjades näidatakse. Mees, kes seda ei taipa pole ehk aga tõelist naist väärtki!

Seda, et rinnad pole justkui pesumodellil
Mehed armastavad rindu ning on neid, kellel on ka oma kindel maitse, kuid suurem osa mehi on õnnelikud, kui neid üldse rindade ligi lastakse, olgu need siis suured või väikesed, 20- või 50-aastase omad. Olen oma naisega 10 aastat koos olnud ja meil on kaks tütart, kuid tema rinnad on minu silmis endiselt parimad — täpselt nagu päeval, mil mul oli au nendega esimest korda tutvust teha. Õnneks hindab ka naine ise oma rindu endiselt ega peida neid kõrgete kaeluste ja sallide taha. Hinnatud ja esitletud rind on seksikas, olgu see siis A- või D-korv. Kui naine ise oma rindu armastab, siis armastab neid ka mees.

Mis seal allpool toimub
Olen paljude sõpradega seda teemat arutanud ja oleme ühisel arusaamal, et “toode ise on olulisem, kui viis, kuidas see pakitud on”. Ehk siis — aja end siledaks või ole naturaalne, ausalt öeldes pole sel meeste jaoks erilist vahet. Samas, on neid, kellele meeldib sile pind ja neid, kes peavad n-ö Brasiilia vahatust pisut kummaliseks ja justkui last meenutavaks. Kuidas kellelegi — fakt on see, et liiga palju ei tasu põdeda. Me ei märka teie karvu või karvutust pooltki nii palju, et selle pärast oleks vaja muret tunda.

Katkised juukseotsad
Mis need on? televiisoris on nii palju reklaame, mis räägivad lõhenenud juukseotstest ja näitavad naisi, kes on selle pärast äärmiselt mures. Kui aus olla, siis ma ei tunneks lõhenenud juukseotsa ka siis ära, kui temaga silm silma vastu seisaksin…

Mida mehed kohe kindlasti märkavad

Võlts jume
Käid pidevalt solaariumis või möksid end kreemidega ja arvad, et iga mees, kelle silma alla sattud arvab, et naasesid just mõnusalt troopiliselt puhkuselt? Mehed ei ole tegelikult nii pimedad ja teavad, et päevitusel ja päevitusel on vahe… Oranž nahk ei ole seksikas, see on pigem hirmuäratav. Mehed armastavad naturaalset jume, olgu see siis oliivikarva või portselankahvatu. Igasugune mässamine oma nahaga ei ole seksikas ja meile meeldiks, kui naised sellega ei tegeleks. See on kohutav, kui ilus naine otsustab ühel hetkel hakata oranžiks… tulnukaks.

Kollageeni täis süstitud huuled
Uskuge naised, kollageen ei anna teile seksikaid Angelina Jolie huuli. Näete välja nagu oleksite tükk aega hambaarsti juures veetnud ja nüüd sunnitud paistes suuga ringi käima.

Karvad kummalistes kohtades
Olgu, sa ei jõudnud eile jalgu raseerida, see ei sega meid. Kuid kui sa oled naine ja sul kasvavad justkui vuntsid, siis miks sa küll neid ära ei aja? Ja kui me avastame su rindadelt hulga tumedaid karvu, siis on see üpris ehmatav… Jah, meile meeldiks, kui naistel ei kasvaks ootamatutes kohtades tumedad karvad.

Liiga pikad küüned
Ma ei tea meest, et ütleks, et tema meelest on ülipikad küün(is)ed seksikad. Need on inetud ja torgivad, me kardame neid teil käest kinni hoides ja pigistame hirmust silmad kinni, kui nendega meie õrnematele piirkondadele lähenete.”

Allikas: redbookmag.com