JÄÄR
Esmaspäeval aset leidev Marsi ja Neptuuni opositsioon mõjub terve nädala vältel. Aspekt on sageli seotud keeruliste ja segaste energiatega, mille suhtes on sul raske mingit seisukohta võtta. On suur oht langeda nii pettuse kui enesepettuse võrku, samuti võivad kõik riskid nüüd lõppeda suure ämbrikolinaga. Eriti just nädala esimesel poolel võid tunda iha ja kirge asjade vastu, millest peaksid tegelikult laia kaarega mööda käima. Keegi võib sind meelitada või ahvatlema astuma mingit sammu, mis aga hiljem suuri jamasid võib kaasa tuua. Samuti võid nüüd olla tundlikum ravimite, olmekeemia ja joovastavate jookide suhtes. Ka ei maksa katsetada eksootiliste söökidega.
Reedel kell 6.15 jõuab Marss aga Neitsisse ning teeb pühapäeval kvinkunksi Uraaniga. Seega ole reedel, laupäeval ja pühapäeval ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib juhtuda midagi äkilist ja ootamatut.

SÕNN
Merkuur ja Veenus liiguvad jätkuvalt paaris Amburis, mis Sõnni jaoks on sügavate läbielamuste ja jagatud vahendite märk. Selle seisuga suudad märgata sügavust ja tähenduslikkust ka esmapilgul tühistes asjades. Kellegi poetatud lausekatke või nähtud reklaam võib vallandada sinus inspiratsioonivoo või panna asjadele teise pilguga vaatama.
Teisipäeval ja kolmapäeval tuleks vältida uute suhete loomist, samuti kõike, mis seondub jagatud vahendite, võlgade ja laenudega. Kuni reedeni püüa hoida selgust ja siirust kodustes suhetes — ära tee või ütle midagi sellist, mida pereliikmed võivad valesti tõlgendada. Samuti tuleks olla ettevaatlik (olme)keemia, ravimite, joovastavate jookidega. Võid olla ülitundlik ning su organism võib reageerida ka süütutele (toidu)ainetele ebatavaliselt.

KAKSIKUD
Nädalas on kergust, kiirust ja dünaamikat — väljaarvatud teisipäeval ja kolmapäeval, mil võib olla tunda kerget pidurdatust. Need päevad sobivad aga hästi asjade lõpetamiseks või siis millessegi süvenemiseks.
Sel nädalal oleks mõttekam tegeleda loominguliste ja head fantaasiat nõudvate asjadega. Väga praktilised ja raudset loogikat nõudvad ettevõtmised võivad mõjuda väsitavalt või lihtsalt halvasti välja kukkuda. Samuti võib välismaa, reiside või õpingutega seonduv kaasa tuua keerukusi ja arusaamatusi. Või kui tingimata pead reisile minema, siis tuleks kindlasti teha korralik reisikindlustus. Alates reedest tuleks keskenduda rohkem koduga ja peresuhetega seonduvale. Kui selles liinis on probleeme, tuleks üheskoos maha istuda ja probleemid selgeks rääkida. Ning koduses majapidamises erilist ettevaatust tule, gaasi ja kodukeemiaga!

VÄHK
Sina kui Kuu tütar tajud neljapäevaõhtust täiskuud eriti võimsalt — tegelikult oled täiskuu mõju all terve nädala. Siiski on täiskuu mõju kõige tugevam kolmapäeva hommikust reede õhtuni, mil see mõjutab kõige rohkem sinu suhteid eri rühmade ja gruppidega, samuti sõpruskonnaga. Kipud nüüd kergesti üle reageerima ja korraldama dramaatilisi stseene. Sulle võib tunduda, et teised piiravad su vabadust olla „mina ise”. Sa soovid olla mängulisem ja pigem elu nautida, aga rühm või seltskond, mille liige sa oled, nõuab sinult näiteks hoopis konkreetset tööd. Samas muudab täiskuu sind äärmiselt sensuaalseks ja füüsilises plaanis väga tundlikuks. Kui sul on kallim, naudite kindlasti ühiseid romantilisi ja kirglikke hetki.
Teisipäeval ja kolmapäeval võib riskide võtmine lõppeda "pauguga". Laupäevas ja pühapäevas on jõulist kirge, ent ka armukadedust ja võimuvõitlust.

LÕVI
Marss liigub kuni reedeni veel Lõvi märgis, tehes samal ajal opositsiooni unistuste ja kaifisümboli Neptuuniga. Seega oled endiselt eelkõige just suhete osas äärmiselt idealistlik ja armastad pigem oma ettekujutust armastusest kui reaalset partnerit ennast. Ka su enda minapilt ei pruugi hetkel vastata tegelikkusele — sa kas ülehindad või alahindad ennast — sa ei näe iseennast õiges valguses. Oled ka äärmiselt vastuvõtlik igasuguste meelituste ja komplimentide suhtes. Samas on sind ka kerge hirmutada ja endast välja viia — sa usud valimatult kõike, mida sulle räägitakse. Sa usaldad inimesi pimesi ja seda võidakse ära kasutada. Võõraste nägude suhtes võiksid ikka mingit elutervet valvsust üles näidata!
Teisipäeval ja kolmapäeval ei pruugi asjad minna nii, nagu plaanisid. Võimalikud on ootamatused. Laupäeval ja pühapäeval võivad pingestuda (kodused) suhted.

NEITSI
Reedel kell 6.15 jõuab meheliku energia sümbol Marss Neitsi märki. Selleks ajaks oleks soovitav lõpetada kõik poolikud tööd ja ettevõtmised. Ka suhete-suhtumiste tasandil tuleks püüda saavutada selgus ja konkreetsus. Sest Marss Neitsis tähendab sinu jaoks uue umbes kaheaastase tsükli algust — nii et ära võta oma kahtlusi ja „pooles vinnas” olevaid suhteid sellesse uude perioodi kaasa.
Samas oled sellel nädalal väga vastuvõtlik kõikide väliste mõjude ja mõjutuste suhtes — seda näiteks nii ilmastiku kui ka teiste inimeste negatiivse mõju suhtes. Aitaks see rituaal, kus sa mõttes endale kaitsva kilbi või „energiamulli” ümber mõtleksid. Eriti just teisipäeval ja kolmapäeval võid langeda musta masendusse. Soovitaks sel nädalal rohkem kinos käia või kodus filme vaadata — soovitavalt komöödia ja naljafilme! Laupäeval ja pühapäeval on kõrgendatud tõenäosus äkkintsidentidele ja traumadele.

KAALUD
Kuigi Veenuse asend on endiselt soodne sõpruseks ja suheteks ühiste huvide alusel, muudab Marsi asend keerukaks just grupisuhted. Kui oled tegev mingis klubis või kollektiivis, võib sinu ja grupiliikmete vahel palju möödarääkimist ja mittemõistmist olla. Neljasilmakohtumised sujuvad mõnusalt ja üksteisemõistmises, ent suuremas seltskonnas tunned end kuidagi võltsilt ja ebamugavalt. Ja kui pead näiteks tööl meeskonnatööd tegema, oled kuidagi vormist väljas ega suuda keskenduda. Isegi korraliku töö puhul ei pruugita sinu panusega rahul olla või saadakse su püüdlustest lihtsalt valesti aru. Teisipäeval ja kolmapäeval võib olla veidi rõhuv tunne, ostu- ja müügiga seotud tehingud on ebasoovitavad.
Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid olla unetu, närviline, ärritunud. Asjade kaotamise ja varguste suurenenud võimalus.

SKORPION
Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda keerulisema mõjuga on nädal. Võimalik, et paljud su ettevõtmised jõuavad segaduste ja ebamäärasuste faasi. Mingil viisil võib üles kerkida usalduse või sinu maine ja prestiiži küsimus. Samuti võidakse leida, et su töö või muu ühiskondlik tegevus pole tasemel. Sulle võidakse ka üles seda midagi lõksutaolist. Seega kui sulle tehakse nüüd esmapilgul superpakkumine, kontrolli tagamaid! Teisel tasandil võib nüüd võimenduda mineviku ja tuleviku või siis kodu ja koduvälise vastuolu.
Teisipäeval ja kolmapäeval ole valmis ettearvamatuteks arenguteks. Neljapäeval ja reedel on ebasobivad nii ehete kui riiete ostmiseks. Reedel, eriti aga laupäeval ja pühapäeval kipub tühjast tüli tõusma, samuti on oht traumadele.

AMBUR
Seilad oma elumerel optimistlikus tuules ega vaeva oma pead kunstlikult loodud probleemidega. Tuulevaikust või isegi ebameeldivat rõskust ja jahedust võid tajuda teisipäeval ja kolmapäeval, mil ei tasuks kindlasti millegi olulisega alustada (Merkuuri-Veenuse ühenduse poolkvadraat Saturniga). Neljapäeval ja reedel võid käituda kas ülemäära väljakutsuvalt või võtta liiga suuri riske või olla lihtsalt hooletu. Reedel, laupäeval ja pühapäeval, eriti aga laupäeval ja pühapäeval võid sattuda intriigidesse ja skandaalidesse, samuti on varguste ja asjade kaotamise suurenenud tõenäosus.
Nädal tervikuna nõuab suuremat tähelepanu pööramist lõppjärgus olevatele ettevõtmistele. Vahetult enne millegi lõppu pead veel ehk käigupealt tegema kiireid korrektuure. Samuti pead olema teadlik täpsetest faktidest ega tohi langetada otsuseid kuulujuttude põhjal.

KALJUKITS
Nädal toob rohkem esile sinus olevat loovust ja mängulisust — neljapäevane täiskuu Sõnnis, mis Kaljukitse jaoks on loova ja mängulise eneseväljenduse märk, võtab maha need pidurid, mis sind tavaliselt kontrollivad. Su alateadvuses ja hinges mängivad helgemad noodid ja sa võid võtta isegi riske — mis sinu puhul on üsna haruldane.
Kuni reedeni ei ole soovitav end siduda võõra raha ega muude ressurssidega. Tuleks vältida jagatud vahendite kasutamist (ära laena sõbranna käest mingit tehnikavidinat — süüdistab sind hiljem selle äralõhkumises). Samuti oled tundlikum keemiliste ainete, ravimite ja alkoholiga. Kuid aeg kuni reedeni sobib müstilisteks toiminguteks ja rituaalideks, talismani või amuleti hankimiseks või valmistamiseks. Osaliselt ka reedel, kuid eriti laupäeval ja pühapäeval tuleks vältida vaidlusi ning võimaluse korral ka reisi alustamist.

VEEVALAJA
Kuni reedeni tasuks just suhete ja partnerluse liinis hoida selget ja ühemõttelist joont. Ole teistega aus ja otsekohene ja nõua seda ka oma partneritelt. Inimesed, kellega kohtud, kipuvad kandma maske ja olema ebasiirad.
Teisipäeval ja kolmapäeval teeb Päike poolteistkvadraadi Uraaniga. Neil päevil tuleks hoida oma mainet ja hoiduda eelkõige sotsiaalses-ühiskondlikus liinis tegemast liiga äkilisi liigutusi. Bossiga ole rõhutatult viisakas ning ära tee ka mingeid lõplikke otsuseid.
Neljapäevane täiskuu võib muuta ülitundlikuks su seedimise või aktiviseerida mõne vana harjumuse. Peresuhetes kipud üle reageerima ja nägema kõike mustades värvides.
Reedel, laupäeval ja pühapäeval mõjub aga Marsi ja Uraani kvinkunks — need päevad võivad vallandada sinus oleva mässumeelsuse. Liikluses ja muudes ohtlikes olukordades tuleks olla äärmiselt ettevaatlik.

KALAD
Esmaspäeval kulmineerub Marsi ja Neptuuni vastasseis — kuid aspekti mõju võib olla tuntav veel isegi kuni 25. novembrini. Selle aspekti ajal tuleks vältida liiga suurt füüsilist ja vaimset pingutust, piisavalt puhata ja süüa. Sageneda võivad väsimus, unetus või unisus, ülitundlikkus, allergilised reaktsioonid, mitmesugused hirmud ja kartused. Selle aspekti ebasoodne mõju tervisele kestab kuni reedeni, mil Marss siseneb Neitsisse — Kalade partnerluse märki. Seega on alates reedest suurem võimalus segasteks suheteks, üksteisest möödarääkimiseks, ka pettusteks ja intriigideks.
Samas võib Marsi ja Neptuuni vastaseis tuua meeldivaid kulminatsioone näiteks loovuses ja tunnetusvõimes üldiselt. Parem olekski seda aega kasutada selleks, et arendada endas uut tundlikkust ja uut sensitiivsust, vaadata sügavalt iseendasse. Mõelda Elu kui Müsteeriumi üle ja püüda mõista varjatud ja salapärase maailma saladusi.