Teisipäeval leiab aset täpne Jupiteri ja Liliti ühendus, mis sümboliseerib äärmusi ja anomaaliad meie ümber. Lilit (mis pole ju ise ka reaalne taevakeha, vaid Kuu apogee lõikepunkt ekliptikal, mitte ajada segamini asteroidiga Lilit) töötab justkui „võimendi” või siis suurendusklaas, mis toob fookusesse ja muudab nähtavaks kõik äärmused. Lahti lendavad nii paradiisi kui põrgu väravad — valik on meie, kummast sisse astuda..

Nii et meid on ees ootamas päris huvitav aeg, kuna ühendus kestab päris pikalt — kuni maini 2012 (ühenduse mõju algas umbes kuu aega tagasi).

Ja kolmapäeval teeb Veenus selle ühendusega kvadraadi — see lisab Veenuse teemadesse äärmuslikke võnkeid.

Neljapäeval kell 7.30 siseneb Päike Kaljukitse — talve algus! Ja kohe jälle Päikese trigoon Jupiteri-Liliti ühendusele!

Reedel — Päike kvadraadis Uraaniga (mõjub terve nädala) — mõju on äkiline ja võib kaasa tuua ootamatusi, rahutust, ebastabiilsust, mässumeelsust ja provokatsioone.

Samas, jõululaupäeva õhtul kell 20.06 on kuuloomine Kaljukitse 2. kraadis, mis peaks kaasa aitama sellisele klassikalisele, tõsisele ja pühalikule Jõulumeeleolule.

JÄÄR

Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev sobivad ideaalselt selleks, et ette võtta midagi põnevat ja eksootilist ning samas ka vaimu harivat. Info või inimesed, millega/kellega neil päevil kokku puutud, võivad kaasa tuua lahenduse mõnele probleemile. Või hakkad lihtsalt uues suunas mõtlema ja see mõjub eelkõige vaimses mõttes vabastavalt.

Koos talve algusega (neljapäeva hommikul) suureneb võimalus, et paljud su ettevõtmised ja pooleliolevad projektid saavad kas suurema tunnustuse või ka suurema kriitika osaliseks. See, mis on tähtis ja oluline on samas ka muutumise või tähelepanu äratamise faasis. Sinu suhe (tähtsate) meestega võib kaasa tuua ootamatusi või kummalisi ja veidraid olukordi. Ettevaatlik tasuks olla nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda.

SÕNN

Kolmapäeval (mõju üle terve nädala) teeb Veenus kvadraati Sõnni esimeses kraadis liikuvale Jupiter ja Liliti ühendusele. Sellise seisuga võid sattuda ootamatu huvi ja tähelepanu keskmesse — olgu selleks siis siiras imetlus või hoopis näpuga näitamine ja kriitika. Nii või teisiti hakkad rohkem silma ja tekitad teistes suuremat vastukaja. Võid ka ligi tõmmata isikuid, kes pole sinuga siirad ja püüavad sind oma huvides ära kasutada. Igaks juhuks hoia eemale libekeelsetest ilukõnelejatest ja komplimentide puistajatest, kes vaid soovivad sulle külje alla pugeda.

Jõululaupäeva õhtu võiksid aga sisustada millegi põneva ja ehk isegi ekstravagantsega — su vaim vajab isegi rohkem toitu kui su keha.

KAKSIKUD

Merkuuril algaval nädalal olulisemad aspektid puuduvad, väljaarvatud lähenemine Amburis asuvale Kuu Põhjasõlmele. Mis võib olla märk sellest, et olulisemaks muutuvad kõik intellektuaalsemat laadi suhted (täpne aspekt 27. detsembril).

Ent Veenuse asend lubab alates teisipäeva õhtust suuremat vaimset rahuldust loodavatest suhetest, meeldivat eksootika ja erootika sünteesi — võimalik, et kohtad mõnda välismaalast (või kodukootud eksootilist tüüpi) kas reaalselt või virtuaalselt või koged siis reisil olles erutavaid hetki.

Alates neljapäevast võtavad maad sügavamad meeleolud — parim nädal endasse vaatamiseks, sisemiseks puhastumiseks, halbadest kommetest loobumiseks. Samas võid kiirustades loobuda ka asjadest, mida tegelikult siiski veel vajad — tark ei torma!

VÄHK

Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev võivad mööduda jõulurahutuse tähe all — eriti siis, kui oled kinkide ostmise viimasele minutile jätnud. Võimalik, et sa pole kokkuostetud asjadega põrmugi rahul ja teed endale etteheiteid. Samas sobib nädala esimene pool tööga seotud muudatuste tegemiseks või siis uute töövõtete kasutuselevõtuks. Samas võib boss või mõni meeskolleeg kummaliselt käituda — näiteks sind täiesti ootamatult kritiseerida või teha sulle veidra ettepaneku.

Alates neljapäevast võib keegi sinu suhtes olla korraga nii ülevoolavalt joviaalne kui käituda ettearvamatult. Keegi, kes arvab, et teeb sulle toreda üllatuse, hoopis šokeerib sind oma hullumeelsete naljadega.

Jõululaupäevane kuuloomine võib sind muuta veidi nukraks ja melanhoolseks — vajad lohutajat.


LÕVI

Algaval jõulunädalal on Lõvi valitseja — Päikese — aspektid üsna tugevad. Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev sobivad hästi mingi loomingulise ja head fantaasiat nõudva pikaajalise ettevõtmise alustamiseks (Päikese sekstiilid Saturni ja Neptuuniga). Valitseb meeldiv tasakaal materiaalse ja vaimse maailma vahel.

Neljapäeval (mõju läbi nädala) teeb Päike trigooni Jupiteri-Liliti ühendusega — soositud on igasugune avalik tegevus, esinemine, oma maine ja reputatsiooni parandamine ja suurendamine.

Reedel kulmineerub Päikese kvadraat Uraaniga (mõjub samuti terve nädala), mis võib kaasa tuua ootamatusi, ettearvamatuid pöördeid, samuti rahutust ja mõningast närvilisust. Pidulauas tasuks olla tagasihoidlikum söökide ja eriti jookidega, kuna võid alkoholi mõjul ettearvamatult või lihtsalt veidralt käituda ja oma margi teiste ees täis teha.

NEITSI

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval võib sul tekkida ootamatuid probleeme mõne ettevõtmise lõpetamisega. Vahetult enne lõplikku valmissaamist tuleb ehk viimasel hetkel midagi muuta või lausa ümber teha. Ka võib koduses majapidamises või peresuhetes äkilisi momente ette tulla.

Alates neljapäevast muutub olukord sinu jaoks kergemaks ja mängulisemaks, vabaned krambist ja võtad asju kergemalt. Nädala teisel poolel võid sattuda ka ootamatusse seiklusse või muidu erutavasse olukorda — kerge on leida vaheldust ja murda välja rutiinist. Samas hoidu liigsete riskide võtmisest, eriti hasartmängudest.

Neljapäeval ja reedel võib ette tulla pingeid töökaaslastega või tekib tööl lihtsalt keeruline olukord.

KAALUD

Veenuse jõudmine Veevalajasse ehk Kaalude jaoks loovuse, mängulisuse naudingute märki peaks sind kindlasti rõõmustama. Lisaks teeb Veenus kohe ka rohkelt aspekte, mistõttu jõuluaja õhustik on pigem seikluslik kui rahulik. Samas võib selline Veenuse asend muuta sind ülemäära nautlevaks ja mõnulevaks, mistõttu võid lookas jõululauas kergesti mõõdutunde minetada ning end ümmarguseks süüa või liigvallatuks juua. :)

Samas on jõulunädal igati soodne uute suhete loomiseks ja elunautimiseks kõige laiemas mõttes. Töötegemiseks ja tõsisteks asjadeks vali mõni teine aeg. Neljapäeval ja reedel tasuks siiski igaks juhuks ettevaatlikum olla. Nädal sobib kenasti ka kodu ja elamisega seotud muudatusteks — too koju uut vaheldust, kasvõi mööblit ümber paigutades.

SKORPION

Jõulunädal toob fookusesse suhted ja partnerluse, mis on nüüd tavalisest olulisem ning samas ka suuremat rahulolu ja küllastumist pakkuv. Ühiselt veedetud hetked nii kallima kui sõbrannaga pakuvad rohkem hingele, kuna neis hetkedes on rohkem sügavust ja hingestatust, samuti ka mingit müstilist salapära või ootusärevust.

Teisel tasandil võib nüüd tekkida olukord, kus sa toetud liialt partnerile ning loodad temalt asju, mida ta ei saa sulle pakkuda. Liialdatud lootused ja ootused oma partneri suhtes võivad hiljem lõppeda hoopis pettumusega. Seetõttu oled kohe alguses oma kaaslasega aus ja uuri välja, kas ta on ikka sinu jaoks see, kellena sa teda oma vaimusilmas ette kujutad?

AMBUR

Jupiteri ja Liliti ühendus võib sinus vallandada meeleolusid „seinast seina”. Võid läbi elada nii taevalikku õndsust kui ka põrgulikku masendust. Lilit on kui „võimendi”, mis võimendab nii head kui halba sinu ümber ja sinus eneses. Seega keskendu ikka positiivsele ning Lilit aitab sul seda tunnet säilitada ja üleval hoida. Kui aga keskendud halvale, jääd sellessegi tavalisest tugevamalt kinni…

Kuna aga Päike teeb neljapäeval täpse trigooni Jupiteri-Liliti ühendusele, on siiski loota pigem helgeid kui süngeid meeleolusid.

Alates neljapäevast (kuni ca 27. detsembrini) on väga soodne aeg kõigeks tervise ja ka tööga seonduvaks, samuti rahaasjadeks. Sobiks osta just suuri ja massiivsemaid asju — eriti mööblit.

KALJUKITS

Neljapäeval kell 7.30 jõuab Päike Kaljukitse — algab astronoomiline talv! Enne seda oleks kasulik kõik otsad kokku tõmmata ja lõpetada poolikud ettevõtmised — et ei tuleks „lohisevaid sabasid” uude Kaljukitse Päikeseringi kaasa. Samuti võiksid esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval vaadata sügavalt enda sisse, mediteerida, visualiseerida seda, mida soovid saavutada.

Päike, jõudes Kaljukitse, teeb kohe (reedel) ka kvadraadi Uraaniga. Seega võib nädala teine pool kaasa tuua üllatusi, ootamatusi, ettearvamatuid arenguid. See on üsna hea aeg kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemiseks, eriti vana kola ja träni väljaviskamiseks. 

Kuigi sa oled tavaliselt toitude valikult üsna konservatiivne, võid nüüd jõululauas toiduga „mängima” hakata ja midagi ebatavalist kokku keerata…

Päikese trigoon Jupiteri ja Liliti ühendusega võimaldab sul aga oma individuaalsust paremini esile tuua — aspekt soosib ka puhkust, meelelahutust, naudinguid.

VEEVALAJA

Teisipäeval kell 20.26 siseneb Veenus Veevalajasse. See võib kaasa tuua uut värskust ja uusi tuuli nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjus. Sul on kergem suhelda ja sidemeid luua, kuna „õhus” on rohkem Veevalajalikku. Tunned, et oled omas elemendis ja see annab sulle kindlust juurde. Lisaks teeb Veenus kohe ka kvadraadi Jupiteri-Liliti ühendusele ning sekstiili Uraanile. Ning reedel on täpne Päikese ja Uraani kvadraat. Nii et jõulurahust on asi kaugel, pigem saab rääkida jõulupaanikast või jõuluärevusest, ehk isegi jõuluehmatusest…:). Nii et seekord sobib sulle jõuluajaks suurem ja kirevam seltskond, kus ikka pulli ka saab…. Koos vanaemaga vanu pildialbumeid vaadata võid ka mõnel teisel ajal…

KALAD

Kaladele on saabumas päris mõnus ja lõõgastav, samas ka loominguliselt aktiivne nädal. Neptuun teeb vaid häid aspekte ja pole põhjust arvata, et see sulle mõju ei avalda. Suhete ja armuplaneet Veenus siseneb teisipäeval sinu hinge, alateadlike jõudude ja varjatud ning peidetud asjaolude märki (Veevalajasse). Seega on kuni 14. jaanuarini sinu elus kõik suhete ja armuasjadega seonduv rohkem allutatud salapärastele ja varjatud momentidele. Selline Veenuse asend soosib kaugsuhteid, platoonilist kiindumist, aga ka salasuhet või suhetega kaasnevaid keerukaid ja arusaamatuid olukordi.

Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev sobivad suurepäraselt olulisteks ühiskondlikeks või tööalasteks ettevõtmisteks ja oma positsiooni parandamiseks, samuti suuremate muudatuste tegemiseks.