1. Beebipille võtvaid naisi ei peeta atraktiivseteks
Ilmselt oled kursis, et beebipillid takistavad ovulatsiooni ja hoiavad sel moel rasestumise ära. Kuid Sheffieldi ülikooli teadlased Alexandra Alvergne ja Virpi Lummaa avastasid, et rasedusvastaste tablettide negatiivne kõrvalmõju on päris karm — neid naisi ei pea mehed enam ihaldusväärseteks. Menstruatsioonitsükli jooksul toimub naise kehas tohutu hormoonide möll, naise hääl ja keha muutuvad ning just ovulatsiooni ajal on naised kõige fertiilsemad, seega ka kõige ligitõmbavamad. Tabletikuuri ajal aga ovulatsiooni ei toimugi. Kõlab kummaliselt, et mehed on suutelised sellist pisiasja nagu ovulatsioon üldse märkama? See on tõestatud! 2007. aastal New Mexico ülikoolis läbi viidud uuringus selgus, et ovuleerivad stripparid teenisid koguni poole rohkem kui menstrueerivad või parasjagu tsükli keskel olevad naised.

2. Rasedusvastased vahendid võivad naise partneriotsinguid tõsiselt häirida

Nagu härra Õige leidmine ja temaga pikaajalise suhte loomine poleks niigi keeruline, eks! Tavatingimustes valib naine alateadlikult enda kõrvale sobivate geenidega partneri, kellele sünnitada tugev ja terve laps. Ta eelistab meest, kelle geenid on tema omadest võimalikust erinevad, et välistada sünnidefekte. 2007. aastal aga selgitasid Liverpooli ülikooli teadlased välja, et naine, kes võtab beebipille, valib enda kõrvale hoopis endaga võimalikult sarnase mehe. Keegi ei tea täpselt, miks see nii on, kuid arvatakse, et selline hormonaalne vingerpuss võib tulevikus hakata lähisuhteid mõjutama — kui naine valib mehe, kes on temaga sarnane, jätab ta tabletikuurist loobudes mehe kindla peale maha ning läheb otsima põnevamate geenidega meest.

3. Orgasmid leevendavad "päevade" ajal kõhukrampe

Päevad ei ole enam vabandus seksist hoidumiseks! Hea seks leevendab menstruatsiooniga kaasnevaid kõhukrampe paremini kui ükski valuvaigisti. Sama kehtib ka peavalu kohta!

4. Ka naistele põhjustab rahuldamatus suurt ebamugavust

Nii mehe kui naise genitaalid on ehitatud nii, et erutudes täituvad nad verega ning orgasmijärgselt kogunenud pinge leevendub. Kui orgasmi ei tule, jääb pinge sisse ja põhjustab tohutut ebamugavust. Mitte ainult meestel! Seega järgmine kord, kui sa hakkad selle pärast kurtma, pea meeles, et tema tunneb täpselt sama!

5. 75% naistest ei saa vaginaalset orgasmi

Kahju küll, poisid, aga nii see on. 75% naistest ei saa tuimast nühkimisest mitte mingit kasu ning vajavad lisaks su peenisele ka su huuli ja käsi. Tee endale selgeks kliitori asukoht ning ära pelga sellele läheneda. Su naine tänab sind!