1. Ära maga kõhuli
Kui armastad magada, nägu padjas, on aeg mõni etem magamisasend leida. Näol olevad padjajooned on tingitud magamisasendist, nii et mida vähem sa oma nägu patja surud, seda parem. Ühtlasi tekitab selline magamine pikemas perspektiivis ka kortse. Inimese pea pole just kõige kergem ja kujuta siis seda raskust oma nahal... Pole siis ime, et nägu hommikul kuidagi eriti väsinud ja kortsuline näib.

2. Soeta satiinist või siidist padjapüürid
Kui sa just pead näoli padjas magama, soeta endale vähemalt võimalikult siidised ja siledad pajapüürid. Need ei tekita näole kangajälgi ja ka juuksed ei lähe siidist padjal nii kergesti sassi.

3. Tee endale padjakuhi
Kui su pea on kehaga samal joonel, voolab veri pähe ja oled hommikul paistes silmadega. Kui aga pea on ülejäänud kehast pisut kõrgemal, ei lähe ka nägu öösel inetult tursesse. Küll aga ära tee endale liiga kõrget kuhja, sest nii soosid kortsude teket kaelale.

4. Tekita endale seksikas jume
Pese, koori ja niisuta näonahk ning kanna sellele veidi isepruunistavat kreemi. Siis oota 3-4 tundi enne magamaminekut, pese nägu uuesti puhtaks ja heida pikali. Hommikul on sul kaunis päevitunud ja puhanud jume.

5. Pane juuksed pealaele krunni
Kui tahad kaunilt laines juukseid, keeruta juuksed enne magamaminekut pealaele krunni. Hommikul lase lihtsalt juuksed valla ja kinnita lokid õrnalt juukselakiga.

6. Ära unusta öökreemi

Kes meist tahaks ärgata kuiva ja ketendava nahaga? Kanna enne magamaminekut näole rikkalikku öökreemi või näiteks jojobaõli.

7. Maga piisavalt!
Kas teadsid, et need, kes magavad öösel vajalikud kaheksa tundi täis, on nooruslikuma ja veatuma näonahaga? Lõpeta öökulli mängimine ja mine normaalsel ajal magama!

8. Võta meik enne magamaminekut maha!

Eemalda kogu meik, alustades meigipõhjast ja lõpetades ripsmetuši ja muu silmameigiga. Näole jäetud meik ei lase nahal hingata ja tekitab vistrikke.

Allikas: realbuzz.com