Mis puudutab kõiksugu ilutooteid, siis selles osas olen suhteliselt laisk. Ei jaksa mina neid kõiki osta ega selle tohutu hulga seast õiget valikut teha ning tunnen, et polegi nagu vajadust. Kunagi ammu sai tõepoolest väga palju tooteid proovitud, kuid ühel hetkel sain aru, et ei ole vahet, kas ma neid kasutan või mitte — minu nahk on ikka samasugune.

Siiski on mõned tooted, mida ma meelsasti kasutan. Asendamatud on näovesi, üks kindel šampoon, hea kätekreem ja hambaniit. Kõiki muid tooteid kasutan ainult vajadusel, sinna hulka kuuluvad näiteks kehakreem, näokreem ja hügieeniline huulepulk. Mis mõtet on end iga päev kreemitada, kui nahk niikuinii kaunis ja pehme on? Minu arust on mõistlik kreemitada kuiva nahka ja määrida huulemääret katkistele ja lõhenenud huultele. Näonahka on kindlasti tervena hoidnud vähene meikimine, lausa kahju on naistest, kes iga päev enda nahka paksu meigikihiga koormavad.

Ilutoodetest tähtsamaks pean ma aga õiget toitumist ja arvan, et just see ongi minu ilu saladus. Minu toidulaualt ei puudu kunagi hommikupuder, mesi ja piim. Olen kindel, et need on hoidnud mind ilusa ja tervena. Võib mainida ka pähkleid ning puu-ja juurvilju. Kindlasti on olulised rohke vee joomine, õige ning piisav magamine, värske õhu käes viibimine ja trenn(paar korda nädalas on täiesti normaalne). Õhtul voodisse heites panen alati öökapile klaasi vett, sest öö jooksul tuleb mul päris kindlasti tahtmine mõned lonksud võtta ning enamasti on hommikuks klaas tühi. Olles vähe maganud, tunnen end pinges ja siis kannatab ka välimus — ei ole seda sära ja elurõõmu.

Üks oluline mõjutaja ongi seesama elurõõm. Kui mõtlen positiivseid mõtteid, tunnen end suurepäraselt ja ilmselt paistab see teistelegi kätte. Elu tuleb osata nautida! Kuidas saakski negatiivsed mõtted kellegi enesetunnet parandada ja neid ilusaks teha?

Ahjaa — magusat söön vähe, alkoholi tarbin haruharva, ei suitseta ja karastusjooke ka ei joo!