***AMBUR
Nädal võib kujuneda üsna pingeliseks neile, kes on seotud õpingute või lihtsalt raske vaimse tööga. Sul võib tekkida tunne, et sa ei oma piisavalt teadmisi või oskusi, et enda ees olevaid ülesandeid lahendada. Kuigi sa tavaliselt oled üsna vaba eelarvamustest ja jäikadest veendumustest, võid nüüd takerduda mingitesse mõttemustritesse, mis ei lase sul näha loomingulisi lahendusi. Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval võid kergesti üle kuumeneda ja kellegagi tülli pöörata. Need päevad on ebasoodsad ka reisi alustamiseks ning kohtuasjadeks. Nädala teises pooles lisandub võngetesse rahutust ja ettearvamatust — sinu suhted mõne rühma või grupiga võivad võtta ootamatuid pöördeid — sulle võidakse üritada teha mingit laadi ajuloputust, avaldada vaimset survet või üritatakse lihtsalt musta valgeks rääkida.

***KALJUKITS
Esmaspäevase Marsi ja Saturni kvadraadi tõttu oled sellel nädalal rohkem kammitsetud kui tavaliselt. Sul napib enesekindlust ja sulle tundub, et su ettevõtmised on takerdunud kõikvõimalike pisiasjade taha. Võimalik, et oled ka ajapuuduses ning kuklasse hingavad tähtajad tekitavad sinus stressi. Eriti just esmaspäev võib kujuneda täiesti hullumeelseks — kindlasti ei tohiks millegi uue ja olulisega alustada! Kolmapäeval ja neljapäeval vajad rohkem puhkust, vaikust ja rahu. Võid olla ülitundlik alkoholi ja ravimite suhtes. Avalikes kohtades hoia oma asjadel silm peal! Reede õhtust laupäeva keskpäevani võid sattuda kas põnevatesse kohtumistesse või konfliktidesse. Samas on see hea aeg oma isikupära ja naiselike soovide väljendamiseks.

***VEEVALAJA
Algavas nädalas võib olla palju teiste inimestega seotud kohustusi — keegi kas esitab sulle mingeid piiravaid tingimusi, nõuab sinu käest midagi või lihtsalt kerkivad esile momendid, mis on seotud kohustustega teiste inimeste ees. Kolleegid ja teised, kellega oled tööalaselt seotud, võivad mõjuda väga väsitavalt. Eriti just esmaspäeval võid tunda, et tahaks teiste eest kuhugi peitu pugeda. Kolmapäev võib kujuneda kaootiliseks, eriti just suhete osas mõne rühma, grupi või seltskonnaga. Esile võib tõusta usalduse või usaldamatuse küsimus.
Kuid laupäevane Marsi ja Uraani trigoon toob sulle eriti nädala teises pooles originaalseid mõtteid ja muudab paljud juhuslikud kohtumised vaimses mõttes inspireerivaks.

***KALAD
Laupäevane Veenuse ja Neptuuni trigoon muudab sind vastuvõtlikuks ilu ja armastuse peente vibratsioonide suhtes. Sa igatsed ja tunned rohkem, kui välja näitad, mis omakorda muudab sind väga loominguliseks. Oma partneris näed nüüd rohkem tema tavatuid ja eksootilisi külgi ja suudad ka rutiinses suhtes uut ja meeliköitvat näha.
Seevastu töine või muu vastutuste ja kohustustega seotud valdkond võib sulle tõsist meelehärmi teha — võimalik, et sipled ajapuuduses või tunned, et su oskused ja võimed ei ole konkreetseks tööks piisavad. Vaatamata kõigele peaksid tööde ja kohustustega seonduvat mitte liiga tõsiselt võtma — vastasel korral riskid end ära kurnata ja võid muutuda haigustele vastuvõtlikuks.