Mul on teie arvates ilmselt imelik probleem. Nimelt olen ma liiga ilus. Teismeeast saadik pole ma muud kuulnud, et oh, kui ilus sa ikka oled ja kuidas sa siis ikkagi oled nii ilus. No kurat, kust mina tean! Ju on siis head geenid.

Natuke selgituseks: olen loomulik blondiin, aga silmad on pruunid ja ripsmed-kulmud on ka tumedad. Figuuriga on ka vedanud. Olen sale, aga üsna büstikas. Meikinud pole ma end praktiliselt kunagi, nahk on ka üsna hea.

Okei. Mis saaks kellelgi selle vastu olla, et ta ilus on, eks ole? Aga uskuge mind, see võib probleeme ka tuua. Lühidalt — naised kadestavad mind ja mehed pelgavad mind. Mul pole õieti sõbrannasid ja mitmed mu naistuttavad on mulle tunnistanud, et nad ei taha minuga väljas käia, sest siis ei pane neid keegi tähele.

Meestega on veel hullem. Kaine peaga ei julge keegi mulle läheneda. Purjus peaga julgevad, aga selline külgelöömine ei meeldi jälle mulle…

Mõned suhted on mul siiski olnud. Viimane purunes paar kuud tagasi. Mees tunnistas mulle, et tal oli raske nii ilusa naise kõrval olla — talle tundub, et ta pole mind ära teeninud ja teda häirib, et kõik mehed mind vahivad.

Mida ma siis tegema pean? Laskma endal nina viltu lüüa? Naised muudkui näevad vaeva, et end ilusamaks teha, aga uskuge mind — kui sa oled liiga ilus, pole sugugi lihtsam elada…