12.08.2015, 16:00
RETSEPT: Hõrgutav gluteenivaba banaanileib
FOTO:
Seekord annab Heikki meile ühe mõnusa ja hõrgu leiva retsepti, mida tahaks kohe järele proovida:
Mõtlesin teiega täna jagada ühte äärmiselt maitsvat retsepti. Tean, et paljudele meie klientidele meeldib küpsetada. No kes oleme meie, et seda rõõmu neile keelata. Siit see tuleb…
Vaja läheb:
125 grammi kookosjahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
Näpuotsatäis meresoola
100 grammi pähkleid (kergelt purustatud)
4 muna
80 grammi kookosõli või kookosvõid
1 tl naturaalselt vaniljet
4 kooritud ja küpset banaani
50 grammi mett
Määrimiseks võid
Valmistamine:
- Soojenda ahi 180 kraadini
- Sega omavahel kookosjahu, küpsetuspulber, kaneel, meresoola ja pähklid
- Purusta kahvliga banaanid. Täiesti okei on, kui sisse jäävad kerged tükid
- Sulata pliidil kookosvõi ja mesi
- Lisa kookosjahusegule purustatud banaanid, munad ja kookosvõi- ja meesegu
- Sega ühtlaseks massiks
- Määri vorm kergelt võiga ning raputa üle kookosjahuga
- Küpseta tunnike ahjus. Igaks juhuks hoia siiski küpsemisel silm peal
Ja nii lihtne see ongi. Head katsetamist!