1. Nutella

Selle aasta alguses tahtis sellist nime oma lapsele panna üks Prantsuse paar, sest nad lootsid, et siis saab nende tütreke sama magusaks ja populaarseks kui Nutella. Õnneks ei tuldud paari soovile vastu ja tüdruk sai oma nimeks vaid pool vanemate soovitud nimest ehk Ella.

2. Robocop

Seda nime armastavad eriti Mehhiko lapsevanemad. Ka seal on olemas nimeseadus, nii et enamiku vanemate soov ei täitu, aga on teada, et vähemalt üks väike Robocop Mehhikos Sonora osariigis siiski kasvab.

3. BRFXXCCXXMNPCCCCLLLMMNPRXVCLMNCKSSQLBB11116

Rootsis oli minevikus hästi karm nimeseadus, isegi kuni selleni, et vaeses perekonnas sündinud laps ei tohtinud saada endale peent nime. Protestiks selle vastu soovis üks paar oma lapsele eeltoodud koodi nimeks panna, aga mingil veidral põhjusel ei saanud nad selleks luba.

4. @

Nagu paljudes teisteski riikides on ka Hiinas keelatud lastele numbreid ja sümboleid nimeks panna. Sümbolit @ hääldatakse hiina keeles “ai-ta”, mis kõlab umbes samamoodi nagu “armasta teda” hiina keeles. Selle ilusa tähenduse pärast sooviski üks Hiina paar oma pojale @ nimeks panna, aga ei läinud see neil nende poja õnneks läbi.

5. Metallica

Üks Rootsi pere pani oma lapsele ristimisel sellise nime, ametlikult ei õnnestunud neil seda lapsele siiski panna.

6. Sex Fruit

No mis see laps muu on kui seksi vili, eks? Aga Uus-Meremaal elavad sellised lapsevanemad, kes tahtsid selle oma lapsele nimeks panna. Õnneks riik takistas neid, sest juba ainult selliste vanematega üles kasvamine on sellele lapsele, mis iganes ta nimeks lõpuks sai, juba paras väljakutse — mis ta siis veel teeks, kui tal selline nimi ka oleks.

7. Nirvana

Portugalis kehtib 80 lehekülge paks nimeseadus. Nirvana on üks neist nimedest, mis keelatute listis ära toodud on.

8. Facebook

Need mehhiklastest lapsevanemad armastasid sotsiaalmeediat ilmselt väga — õnneks oma last seadus neil selle järgi nimetada ei lubanud. Facebookil on ju juba isa nimega Mark olemas.

Allikad: Yahoo, Mental_floss