***AMBUR

Nädala esimesed päevad võivad olla veel üsna sarnased eelmise nädala mõjudele. Amburi valitseja Jupiteri täpne kvadraat võimuka, intensiivse ja kontrolliva Pluutoga võib suurendada sinu soove ja tahtmisi. Seda eriti juhul, kui pead tegema meeskonnatööd ja oma soove teiste omadega tasakaalustama. Sulle võib tunduda, et sul ei ole piisavalt vabadust või et teised pretendeerivad neile mugavustele või hüvedele, mida pead endale kuuluvaks.

***KALJUKITS

Jupiter moodustab kvadraadi Kaljukitses paikneva Pluutoga — õhus on tunda tugevat konkurentsi ja võitlusmomenti. Võimalik, et tunned end kellegi poolt ohustatuna — olgu selleks siis sõbranna, kes tahab sinult mõnda kutti üle lüüa või siis vaatad, okas südames, kuidas su konkurendid sinust ette rebivad. Nii või teisiti võivad sinu vastas olevad jõud sundida sind mingil moel reageerima.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses pooles võid olla veel Merkuuri ja Uraani ühenduse mõju all. Tempo võib olla kiire, juhtub palju ja korraga ning sa pead kiirustades langetama olulisi otsuseid. See on hea aeg pööraste ideede genereerimiseks, ent rutiinne töö võib tunduda eriti vastumeelne. Nädal ei soosi juriidilisi protseduure — lepingute sõlmimisel tuleks hoolikalt jälgida seadust. Ja kui oled näiteks autoroolis raske jalaga, on trahv kerge tulema. Nädala teine pool peaks olema palju rahulikum.

***KALAD

Marsi sekstiil Neptuuniga võimaldab sul oma peeneid sisemisi Neptuuni vibratsioone konkreetselt ja selgelt väljendada — suudad end teistele rohkem mõistetavaks teha, tuues välja oma tegelikud soovid, ideaalid ja unistused. Neptuun Kalades sümboliseerib sind ennast ja Sõnnis liikuv Marss näitab su mõtete ja kujutluste jõudu, mis paneb asjad liikuma. Sul tekib nüüd palju uusi ideid, mis muudab sind ka füüsilises plaanis liikuvamaks.