***JÄÄR

Suhete ja partnerluse teema võib olla jätkuvalt olla seotud mitmesuguste ootamatuste või isegi provokatiivsete momentidega. Või oled ise sellises mässumeelses meeleolus, mis võib kellegi teise jaoks tunduda liiga väljakutsuv. Marsi soodne aspekt püsiva ja sihikindla Saturniga on aga hea võimalus alustada millegi sellisega, mis peab olema püsiv ja kauakestev. Nädal soosib suhteid nendega, kes sind milleski juhendavad või õpetavad.

***SÕNN

Kasuta nädala mõjusid selleks, et põhjalikult süveneda mingisse teemasse. See võib olla seotud nii sinu igapäevatöö kui ka mõne muu valdkonnaga. Sest praegu on võimalik just läbi süvenemise ja keskendumise saavutada uus arusaamine ja uudne suhtumine. Romantilises plaanis võib nädala teine pool olla kirglik, ent samas on oht vaimustuda valest inimesest — paljudes suhetes on palju moonutusi ja petlikkust.

***KAKSIKUD

Algaval nädalal võib olla kõige olulisemaks teemaks kõik üks-ühele suhted ja partnerlus. Võid kohtuda kellegiga, kellega kujuneb meeldiv ja viljakas koostöö. Aga võid kohata ka tugevat konkurentsi ja endale vastutöötamist. Endiselt peaksid eriti nädala esimeses pooles hoiduma rumalate riskide võtmisest ning mitte kiusatustele järele andma. Sinus on aga jätkuvalt sarmi ja sära, mis tõmbab vajalikke inimesi magnetina ligi. Samas anna inimestele aega, ära kiirusta neid tagant.

***VÄHK

Pinge töiste ja koduste asjade vahel võib endiselt peavalu valmistada. Selles nädalas on olulised asjad seotud erinevate detailide ja pisiasjadega, millega oled sunnitud tegelema — süvenemine ja keskendumine on nüüd edu aluseks. Kui tahad kõike kohe kiiresti saavutada, pead arvatavasti pettuma. Nädal on eriti soodne selleks, et viia koduses majapidamises läbi mingeid konkreetseid muudatusi ja uuendusi. Intiimses liinis võib sind segada liigne mõistuspärasus.