1. Tunne iseennast läbi ja lõhki

Kas sa tead, kus su kliitor asub? Iseenda tundmine aitab sul mõista ja hinnata seda, mis sul seal kahe jala vahel on. Ära põe ja haara peegel ning vaata, mis sul seal toimub. Vastasel juhul ei tea sa ju sedagi, kust sa alustama peaksid.

2. Uuri välja, mis sinu puhul töötab

Eneserahuldamine ei ole asi, mis toimib igal inimesel samamoodi. Selleks, et see kogemus oleks võimas, ei pea sa teadma ainult seda, milline on su keha, aga ka seda, mis sinu puhul töötab. Usu või mitte, aga kliitori puudutamiseks on rohkem kui üks viis.

3. Leia kliitor manuaalselt

Alusta nii: ole selili ja tee kindlaks, et sul on lõõgastumiseks vajalik privaatsus tagatud. Seejärel avasta oma käega, mis sul seal all on: alusta häbemest ja üsna pea leiad pehme ja pisut ümara nupukese oma alumiste “huulte” otsast. See ongi kliitori nähtav osa, mis on ca neljandik tervest kliitorist. Paljudel naistel on just selle osa stimuleerimine orgasmi saamiseks esmavajalik.

Kui tead juba, kus su kliitor asub, proovi end puudutades erinevaid kiiruseid ja intensiivsuseid. Kui otsene puudutus on sinu jaoks liig, libista sõrmedega häbemepiirkonnas või tee ringikesi ümber kliitori. Ära aja end paanikasse, vaid uuri välja, mis sulle sobib ja tegutse vastavalt. Iga keha on erinev.

4. Osta endale mängusasi

Hea vibraator on miski, mis igal naisel olemas võiks olla. See on kingitus iseendale. Kui sa pole kunagi ühtegi mänguasja kasutanud, siis see võib nüüd su maailma muuta.

5. Avasta G-punkt

Kliitor on küll võimas, aga vahel on vaja midagi enamat. Õnneks on olemas miljoneid viise, kuidas endale mõnu pakkuda. Võta ette näiteks G-punkt, mis peitub umbes 2/3 kaugusel sinu vagiinas, kõhule kõige lähemas kohas.

Kui G-punkti üles oled leidnud, võid võtta appi näiteks mõne mänguasja või hoopis sõrmed ja seda kohta stimuleerima asuda. Kliitori puudutamine samal ajal aitab veel omakorda kaasa. Vajad abi? Jänkukesekujulised vibraatorid on selleks suurepärased abimehed.

6. Ära keskendu orgasmi saamisele

Kui sul on eneserahuldamise teel keeruline orgasmi saada, on raske mitte arvata, et su kehal on midagi viga. See peaks ju ometi lihtne olema, või mis? Tegelikult mitte. Paljud naised ei jõuagi masturbeerides tippu.

Naistel võib end rahuldades tekkida ärevustunne ka siis, kui nad on ruumis täiesti üksi. Kui muretsed, kas saad ikka orgasmi, peletad selle tegelikult hoopis eemale.

Lahendus? Naudi seda aega seadmata endale kindlat eesmärki. Lõõgastu ja valmistu vaimselt selleks võimsaks kogemuseks ette. Keskendu hetkele ja tekkivale mõnutundele. Kui hakkad tahes-tahtmata kõigile argistele toimetustele mõtlema, vii mõtted parem fantaasiatele, mis sind erutavad.

Allikas: Women’s Health