Vasak käsi on Yin energia käsi. Selles käes olev sõrmus aitab sul head energiat vastu võtta, ennast laadida ja täiendada ning pakub halva energia eest kaitset.

Parem käsi on Yang energia käsi. Paremasse kätte pandud sõrmus viib energiat välja, aitab sul puhastuda ja annab sel viisil juurde head energiat. Samuti aitab loovusel välja tulla.

Oluliselt mõjutab sind ka see, millisesse sõrme sõrmuse paned.

1. Nimeta sõrm ehk sõrmusesõrm on kõige levinum sõrmuse kandmise sõrm, sellest ju nimigi. Kandes sõrmust seal soovid ikka ja jälle pöörduda tagasi oma elu kõige õnnelikematesse hetkedesse — see on ka põhjus, miks abielusõrmus just sinna pannakse. Pane sõrmus nimeta sõrme ka siis, kui soovid saavutada edu armastuses ja karjääris. Sõrmus aitab sul väljendada oma loovust, toob sulle tunnustust ning muudab sind atraktiivsemaks. Kui tahad kõiki neid asju tugevdada, siis pane nimeta sõrme kaks sõrmust.

Sõrmusesõrmele sobivad kivid on ametüst, kuukivi ja türkiis.

2. Väike sõrm on intuitsiooni ja intelligentsuse sõrm.

Sõrmus väikses sõrmes aitab sul silma paista, ennast paremini väljendada ja sõpru leida. Need, kes kannavad sõrmust väikses sõrmes, tahavad silma paista ja kõiges parimad olla, keskpärasusega nad ei lepi. Näiteks tööalaselt saadab neid alati edu. Armuasjades on see inimene valmis riskeerima ja katsetama, samas elab ta tagasilööke väga raskelt üle.

Vali väikest sõrme ehtivasse sõrmusesse näiteks merevaik ja kuukivi.

3. Keskmine sõrm on õigluse ja vastutuse sõrm. Pannes sõrmuse keskmisesse sõrme, tood enda sisse kauaigatsetud rahutunde. See võimendab vastutus- ja õiglustunnet ning soovi kõik probleemid ise ära lahendada. Siiski peaksid olema ettevaatlik ja selles sõrmes sõrmust mitte liiga kaua hoidma, sest see tekitab sinus soovi teistest eemale hoida, eralduda, nautida üksindust.

Sobivad kõik kivid, mis toovad kandjale rahu hinge.

4. Nimetissõrm on seotud võimujanu, juhiomaduste ja enesehinnanguga. Ainult bossid või need, kes tahavad olla bossid, panevad sõrmuse nimetissõrme. Sõrmus selles sõrmes lisab enesekindlust ja suurendab auahnust, samas on suur oht liiga ülbeks ja egoistlikuks muutuda. Aga rahaasjades toob see kindlasti edu!

Sellesse sõrmusesse vali ametüst, lasuriit, topaas.

5. Pöial on isikupära ja tahtejõu sõrm. Pannes sõrmuse pöidlasse, saad suurendada oma tahtejõudu, paista rohkem silma ja erineda massist, kuid su tahtejõud nõrgeneb. Pöidlasõrmusega inimene on üksik hunt, mitte meeskonnamängija, sest tema erilised ideed ja grandioossed soovid ei sobi teistega kokku.

Pöidlasõrmust sobivad ehtima granaat ja rubiin.

Allikas: Lovetoknow