See teema pani mind hoopis mõtlema, miks sageli ei julgeta teineteiselt otse küsida? Miks seda peab tegema näiteks online-intervjuus nagu siin praegu?

Sellepärast, et inimestel ongi kõige ebamugavad küsimised ja vastamised silmast-silma vaadates. Millegipärast see tekitab häbitunnet, hirmu. Tõega kokku puutuda on väga raske. Sellepärast ka palju inimesed kasutavad isiklike probleemide küsimiseks messengeri või meilboxi ja selliseid vahendeid.

See ongi väga kurb, et selliseid tõsiseid teemasid ei lahendata silmast-silma vaadates. Pigem ma arvan, et selle kõige taga on hirm. Hirm tõde teada saada ja hirm küsida.

Kuidas küsida naiselt seda, mida mina voodis tahan, nii, et ta ei hakkaks naerma ja ei saadaks mind kuu peale?

Kõige parem tantristlik harjutus selleks on, et tehakse peegel, peegeldus. Naine hakkab. Mehe keha peal näitama seda, mida tema tahab, et tema keha peal tehakse — teeb mehe keha peal täpselt kõiki neid asju. Ka mees teeb kõiki neid asju naise keha peal, mida ta soovib, et naine tema keha peal teeks.

Lugeja, kas ka sind vaevab mõni suhetega seotud küsimus, millele oskaks hästi vastata just üks meesterahvas? Kirjuta see kommentaariumi ja püüame su küsimusele vastuse leida.