Sea aasta horoskoop soovitab olla vastutusvõimelisem ja töökam. Eriti juhul, kui tegemist on loominguliste projektidega. Uuel aastal võib tegeleda äriga ja osa võtta ühiskondlikest üritustest. Loomingulisi meetodeid ja aktiivsust läheb Ahvil vaja koostöös välismaiste partneritega.

Endiste kallimatega peaks aga Ahv palju ettevaatlikum olema. Keegi neist hakkab armukadetsema, keegi asub aga igat Ahvi sammu kontrollima ning nõudmisi esitama. Seega tuleks luua kord majja oma isiklikus elus. Muidu võibki jääda oksalt oksale hüppama ja paarilist otsima.

Vallalistele Ahvidele naeratab õnn suvel, nad võivad kohtuda oma elu armastusega.

Pereinimestele aga ennustatakse pere juurdekasvu.

Rahaseis on pilvitu. Ahvi arvele koguneb raha regulaarselt ja mitte just vähe. Helde ja kulutaja Ahv peaks aga uuel aastal kokkuhoidlikum olema.

Puu

1944.a. ja 2004.a.

Puu märgis sündinud Ahvile lubab Sea aasta horoskoop komplimentide ja perspektiivikate ettepanekute sadu. Mitte keegi ei suuda vastu seista Ahvi veetlusele ja positiivsele ning veidi kergemeelsele ellusuhtumisele. Ometi tasub karjääriredelil ülespoole pürgides ettevaatlik olla. Sealt võib kergesti ka alla kukkuda.

Puu märgis sündinud Ahv armastab hüpelda ja lõbutseda, ent armastuses tuleks tõsisem olla. Austajate seas ei leidu ilmselt inimest, keda ei võluks Ahvi kergemeelsus. Tõeline tunne on aga paraku kusagile pidama jäänud.

Uuel aastal peaks Ahv ka oma välimusele tähelepanu pöörama. Mõned kilod tuleks kaotada ning riietumisstiili muuta. Aeg on ka vallalise eluga hüvasti jätta.

Sisetunne ütleb Ahvile, kuhu aarete laegas maetud on. Seega pole oma majandusliku seisu pärast tarvis muret tunda. Ees on ootamas vägagi kasulikud tehingud. Ja ei tasu laiselda. Isegi siis, kui töö pärast peab ohverdama oma isikliku elu ja lõbustused koos sõpradega. Jah, ka puhkust ei tohi unustada. Suvel tulebki puhata ja kõikidest oma töödest eemale sõita.

Tuli

1956.a. ja 2016.a.

Tule aastal sündinud Ahvi ootab ees täiesti uus ja perspektiivikas tegevussfäär. Selleks on vaja vaid sõlmida leping välispartneritega. Midagi muud polegi tarvis välja mõelda. Ainult eelmisest töökohast peaks lahkuma rahumeelselt.

On tõsi, et armastus mõjub organismile noorendavalt. Ahv on uuel aastal ümbritsetud romantikaga. Samas peaks ta aega võtma ja mõtlema selle üle, mis on elus kõige tähtsam. Võibolla röövivad kõik need kergemeelsed tutvused kogu Ahvi energia? Võiks üritada sagedamini uute inimeste ringis viibida, et sealt oma elu armastus leida.

Raha on Ahvil uuel aastal piisavalt. Ja ka tööpakkumisi tuleb kõikjalt maailmast.

Vesi

1932.a. ja 1992.a.

Vee märgis sündinud Ahve ootab uuel aastal palju häid uudiseid. Konkurendid on laiali jooksnud ning partnerid mõstavad Ahvi poolelt sõnalt. Probleeme peaaegu polegi. Ja nii kogu aasta.

Uuel aastal ennustatakse Ahvile ka saatuslikku kohtumist. Kusjuures mitte lihtsat, vaid draama elementidega. Kõik austajad on endast väljas, ent Ahv ei anna järele, sest on lõpuks kohanud inimest, kellest on ööd kui päevad unistanud. Võimalik, et see on keegi tuttav, keda alles nüüd asub Ahv armunud pilguga vaatama.

Pere loonud Ahvidel on tegemist kuhjaga. Loomulikult tuleb titevanker muretseda ja asuda lastetuba sisustama.

Igavene teema — kust võtta raha? Alustuseks võiks leida töö, mis ka reaalselt ära toidab. Seejärel peaks igal kuul panema mingi summa puhkuseks ja pere vajaduste tarbeks kõrvale. Ning igapäevane šoppamine tuleb samuti lõpetada, nii ei jää tagavaraks üldse midagi.

Metall

1920.a. ja 1980.a.

Metalli märgis sündinud Ahvile lubatakse uuel aastal küllust igal rindel. Eriti materiaalses mõttes. On võimalus paigutada raha isegi sellisesse projekti, millest hakkavad hiljem kõik ettevõtjad rääkima. Võib ka oma isikliku ettevõtte avada. Uude äriprojekti võiks kaasata sõpru ja endiseid kolleege. Sea aasta lõpus võib juba arvestada soliidse ametikohaga suures firmas.

Oma isiklikku õnne ei tohi ka maha magada. On ju Ahv oma tööga väga hõivatud. Kui aga nii jätkata, võib kuni vanaduspäevadeni üksikuks jääda. Nii et ka selles vallas peab vaeva nägema.
Pereinimesed aga peaksid korraldama endale veel ühed „mesinädalad“.

Kummaline, kuid Ahv tõmbab raha enda poole otsekui magnetiga. Sellist rikkust ei osanu ta ettegi näha. Ainult teiste ees ei tasu oma suurepärase rahalise seisuga uhkeldada. Ega petisedki maga. Oma vahendid peab Ahv aga mõistlikult ära paigutama, näiteks kinnisvarasse.

Maa

1968.a.

Sugulaste vahel peab valitsema täielik vastastikune arusaamine. Üksnes nii on võimalik rahulikult ja sõbralikult edasi elada.

Kui aga töö näib liiga monotoonne, pole vaja kedagi süüdistada. Ahv ise on selle endale leidnud.
Sea aastal peab Ahv olema avatud igale uuele ettepanekule. Üksnes nii võib edu saavutada. Ning siis on oodata ka palju tähtsaid pakkumisi ja hulgaliselt tööreise. Ainult olulisi inimesi peab teavitama, millises riigis või linnas parasjagu ollakse.

Armastuses on ees ootamas vaid suur romantika ning siirad tunded. Ent eelmiste austajate kõnedele ja sõnumitele ei tasu vastata.

Ahvi perekonnas pole erilisi probleeme oodata. Kuigi sugulased on ta ära tüüdanud oma küsimustega järeltulijate kohta.

Raha jätkub mitte ainult väikesteks ostudeks, vaid lausa maja ehitamiseks. Uuel aastal võiks mõelda ka lisatöö hankimisele. Tõelist kriisi pole karta, ent kokkuhoid tuleb vaid kasuks.

Allikas: Astroscope.ru