Mu mehel on alati olnud paar sõbrannat, kellega ta enne mind juba pidevalt sõbrustas ja läbi käis. Mul on vahel tunne, et nad teavad mu mehe kohta kõike, st ta räägib neile pea kõik oma elusündmused ära ja ta pidevalt räägib, kui toredad inimesed nad on ja kui tore ja seiklusterohke minevik neil on.

Olen ühe korra nendega samal üritusel viibinud, siis tundus ka, et kogu mu mehe tähelepanu läks nende peale ja ma olin nagu teisejärguline seal koos nendega. Võimalik, et mõtlen üle ja eks nendega ole ikka rohkemast rääkida, kui ta neid vastupidiselt minule iga päev ei näe ja eks see tekitab natuke kadedust. Meie suhe ei ole ka kuigi vana, ca poolteist aastat oleme koos olnud.

Tahaks vahel oma mehega kahekesi olla või mõnda tähtpäeva tähistada, aga mõne päeva eest kuulsin, et ta toredad sõbrannad korraldavad aastavahetusel mingit asja ning et me võiks nendega seda tähistada, see ei valmista kohe ÜLDSE head meelt, samas ei taha ma talle enda vastumeelt väga välja ka näidata ega vinguda.

Kuidas te sellises olukorras ja sellises seltskonnas käituksite? Ma tean, et nendel sõbrannadel on oma mehed ja pere ja olemas, aga ikkagi kui näen, kuidas mu kaaslane nendega naerab ja neil toredalt juttu jätkub, tekitab see sellise pahura tunde.