Mehed ei ole alati seksiks valmis

Terapeudi uuringus osalenud mehed tunnistasid, et nad on sellest stereotüübist nii tüdinud. Neid solvab, et neist räägitakse kui hingetutest ja tundetutest ainult seksi peal väljas olevatest tegelastest. Samuti häirib neid väga, et neilt oodatakse, et neil on alati pöörane seksiisu, sest see tekitab neis alaväärsuskompleksi, kui seksisoov teinekord nii kõrgel laes ei olegi.

Kõige üllatavam oli aga see, et mehed teesklevad ja näitavad välja, nagu neil oleks libiido alati tipptasemel, sest nad eeldavad, et seda neilt eeldatakse ning arvavad, et nende kallim pettub, kui see nii pole.

Mees peab alati naise soovi peale püksid jalast viskama

Naised on meeste peale kas kurjad, sest peavad neid seksinäljas tundetuteks elajateks, või nad arvavad, et mees peab sellele stereotüübile vastama. Teine variant: nad on pettunud, kui peika ei näita seksi vastu nii suurt huvi üles või keerab naise lähenemiskatsete peale selja.

Tegelikult on aga lugu nii, et mehed ei ole ainult seksinäljas elajad, vaid nende seksuaalsus on väga tugevalt seotud nende emotsioonidega, aga nad lihtsalt ei oska seda välja näidata. Nad tahavad olla ihaldatud, haavatavad, partneriga heas suhtes, et neil oleks tugev vaimne klapp — heaks seksiks on kõike seda vaja, et tegu ei oleks lihtsalt tuima nühkimisega.

Mis mehe seksiisu ära võtab?

Peale haigeks jäämise on suurim mõjutaja see, kui mees ei tunne naisega emotsionaalset lähedust. See on oluline, sest näitab selgelt, kui emotsionaalne on mehe kirg. Ka siis, kui tuju on õige ja tahtmine olemas, ei pruugi nad seksiks valmis olla, kui kuklas kummitab mingi lahendamata jäänud probleem või tüli või kui nad on oma kallima peale pahased.

Allikas: Fatherly