VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud teavad, mis on tõeline ja tingimusteta armastus. Truudusetusel ei ole kohta Vähi põhimõtete ja printsiipide seas, ta hindab selleks oma pereelu liiga kõrgelt. Ta ei hakka siduma end kellegagi enne, kui pole kindel, et tahab just selle inimese kõrval kogu oma elu veeta. Isegi siis, kui elu peaks teda selle inimesega lahku viima, jääb tema süda talle tihti truuks. Ta on väga kodukeskne ja tahab luua suurt peret. Kui ta oma naist armastab, siis kestab ta armastus kogu elu. Kõige paremini sobib ta Sõnni ja Skorpioniga.


LÕVI

Lõvi on rahutu loomuga ja vajab palju lähedust. Ta tahab tunda end kindlalt oma kallima kõrval, muidu tekib tal hirm, et viimane ta maha jätab. Kui sa oled endale valinud Lõvi tähtkujust mehe, siis tea, et ta pühendub sulle kogu oma hinge ja südamega.

Lõvist mees tahab anda oma kallimale parimat, ta oskab sind alati üllatada. Lõvi sobib hästi Amburi või Veevalajaga.


KALJUKITS

Kaljukits on reserveeritud ja tagasihoidlik, talle meeldib veeta aega omaette. Kui ta aga on armunud, on ta võimeline pühendama kogu oma elu oma väljavalitule. Teda huvitavad ainult tõsised ja pikaajalised suhted.

Rasketel aegadel võid sa tema peale loota alati. Ta on truu ja oskab oma naist toetada. Sinu edu on tema silmis väga oluline. Kaljukitsest mehe kõrval võid sa kindel olla, et tema sind juba petma ei hakka.

Allikas: Kodused Lood