Kas oled üks neist “õnnelikest” tähemärkidest, kellel algab tänasega super hull eluperiood? Täiskuu toob endaga kaasa mitmeid muudatusi Sõnnile, Neitsile ja Kaljukitsele. Ka teised tähemärgid peaksid varuma kannatust ja rahulikku meelt.

Sõnn

Sa pead vabaks laskma kõik selle, mis sind tagasi hoiab. Oled lõpuks aru saanud, et ei saa enam niimoodi jätkata ja pead suured muudatused ellu viima. Haara ohjad oma elu üle, enne kui elu hakkab sind kontrollima. Universum tahab, et sa kasvaksid, kuid selle jaoks on vaja tuua mõningaid ohverdusi. Ütle head aega inimestele ja olukordadele, millel ei ole sinu tulevikus kohta. Nüüd on õige aeg edasi liikumiseks.

Neitsi

Sa vajad aega, et oma südant kuulata. Sul on lahendamata probleemid kodus oma perega. Ole valmis, et su süda murdub. Sa pead võtma selle aja, et teha korda suhted oma kõige lähedasemate inimestega. See kõlab lihtsamalt, kui tegelikult tehes, kuid need muutused ei juhtugi üleöö. Anna endale piisavalt aega ning klaari järjest oma suhted ära.

Kaljukits

Isiklikud probleemid on halvanud terve su mõttemaailma. Sinu saladused tahavad ennast vabaks suruda ning see tekitab sulle hirmu. Proovi enda eest vaimsel tasandil rohkem hoolitseda. Ära karda ennast vabaks lasta, su hirmud on sind juba liiga kaua kinni hoidnud. Lase vabaks negatiivsest energiast, mis piirab su tegutsemist.

Allikas: Elitedaily