Kingitused, mis tekitavad valusaid mälestusi

Esimese asjana nimekirjas on kingitused, mis meenutavad sulle valusaid mälestusi. Tegemist võib olla mõne pildiga inimesest, keda sa tundsid aga kellega sa enam ei suhtle. Lapsepõlvest pärit mängukaru, mis tuletab meelde valusaid hetki. Kingitus kellegi poolt, kes sulle haiget tegi. Kui sa ei suuda ega taha neid asju ära visata, pane nad lihtsalt karpi aga ära hoida neid oma kodus, vaid palu mõnel tuttaval hoida seda oma pööningul või kuuris.

Katkised nõud

Katkised nõud on sageli märgiks suhtest, mis enam ei toimi ja sellepärast võivad nad kodus õnnetust tuua. Enamik inimesi ei hoia alal mitmeks killuks purunenud taldrikuid aga piisab ka mõrast või purunenud pisikesest killust, et ese katki oleks.

Kunstlilled ja halvas seisukorras toataimed

Kodus peabki natuke rohelist olema, see toob kaasa õnne ja edu. Kui aga taimed on halvas seisukorras või siis kunstlikud, ei too see midagi head endaga kaasa. Need on asjad, mis toovad õnnetust koju, sest nad takistavad päris taimedel kasvada blokeerides nende energiat. Kunstlilled on vale ja pealiskaudsuse sünonüümid, eelista sellepärast alati värskeid lilli ja taimi.

Peeglid

Peeglid ei ole iseenesest esemed, mis toovad kodus õnnetust aga nad võivad tõmmata ligi negatiivsust, kui nad on halvasti paigutatud. Näiteks ära pane magamistuppa peeglit, sest see takistab energial liikuda. Mis puutub aga purunenud, musta ja räpasesse peeglisse, siis nendel küll kodus kohta ei tohiks olla.

Allikas: Kodused Lood