Tänapäeval on leiutatud nii palju erinevaid ja ägedaid kondoome — pimeduses helendavaid, puuviljamaitsega, eriti õhukesi jne. Kuid millegi pärast arvavad paljud mehed siiamaani, et kondoomi kasutamine muudab nad vähem mehelikuks ja tahavad, et naised võtaksid rasestumisvastaste vahendite kasutamise enda peale.

Kui sinu mees keeldub kondoomi kasutamast ja sina ei taha oma keha kurnata pillide võtmise või muude vahenditega, siis proovige teha nii.

Kui hakkab asjaks minema, lisage kondoomi sisse paar tilka libestit. Ilma kondoomita seksides on mehel mõnus ja erutav, sest naise tupp on märg, aga kondoomiga seksides võib see tunne tõesti olla mõnevõrra nõrgem. Kondoom on tavaliselt pealtpoolt libe, kuid sisemus on üpris kuiv. Need paar libesti tilka võivad tekitada tõelise mõnutunde.

Kardad, et kondoom võib niimoodi tehes katki minna? Sinna sisemusse paari tilga libesti lisamine ei tee kondoomiga midagi. Kondoom puruneb, kui see on kas valetipidi peale pandud või lihtsalt valesti üle peenise rullitud, nimoodi et ejakulatsiooniks vajalik ruum puudub.

Kui mees kurdab selle üle, et kondoomi pealepanek tõmbab ta erutust alla, muuda see protsess mehe jaoks mänguliseks. Istu talle sülle ja pane ise talle kondoom peale, ennast samal ajal seksikalt liigutades, niiet ta ei suuda sinult silmi pöörata. Eriti kogenenud võivad kondoomi peale panekuks kasutada oma suud, kuid selleks tuleb olla väga ettevaatlik, et kondoom ei läheks katki.

Allikas: Cosmopolitan