Üks austraallanna avaldas portaalis 9Honey nimekirja, mille tema endine poiss-sõber, kellega ta neli kuud koos oli veetnud, talle peale lahkuminekut jättis. See nimekiri sisaldas kriitikat näiteks nii naise muusikamaitse kui ka moevalikute osas:

1. Tema armastus Taylor Swifti muusika vastu oli "liig"

Kuigi värskelt vallaline naine tunnistab, et talle tõesti meeldib salaja Taylor Swifti muusikat kuulata, väidab tema eks, et see oli liig mis liig.

Naine ise väidab, et kuulas staari muusikat ainult "aeg-ajalt" ja ei surunud oma muusikamaitset kunagi mehele peale.

2. Ta ei armastanud piisavalt mehe perekonda kuuluvat koera

Me mõistame seda: koerad on suur osa pereelust, aga kas sa jätaksid kunagi kellegi maha, kui nad ei nunnutaks su koera piisavalt? Paraku see mees otsustas seda teha.

3. Tema bränditud tennised olid "piinlikud"

Ja kui see ei kõlanud veel piisavalt hullumeelselt, siis mehe arvates häbistasid need bränditud tennised, mida naine jõusaalis kandsid, just meest, mitte naist ennast. "Ma ei mõista siiani, kuidas minu jalatsid mõjutavad tema tundeid minu vastu," tunnistas viimane.

4. Naise perekond olevat kamp "hulle"

Neljas ja viimane punkt: naise eks väidab, et tolle perekond oli kamp hulle.

Kuna tegu oli selle naise esimese suhtega, suhtusid ta perekonnaliikmed ehk tõesti naisest mitu aastat vanemasse mehesse ettevaatlikkusega, sest ei tahtnud, et naine suhtes haiget saaks. "Nad saatsid mulle sõnumeid, kui ma temaga koos aega veetsin, küsides, kus ma olen ja mis kell ma koju jõuan," kirjutas ta. "Tema arvates oli see veider, aga mina võtsin seda lihtsalt hoolivuse märgina."