1. Internetikelm

Mees, kes silmapilgul tundub armas, muutub hetkega hädapätakaks. Küll suri keegi ära, küll ta kaotas oma unistuste töökoha... Tema eesmärk on sinult raha välja petta ja selle jaoks kasutab ta kõige peenemaid manipuleerimisvõtteid.

2. Armastusekahur

Te olete vaid mõned korrad omavahel kirjutanud, ja tema mõtleb juba abielu peale. Tema jaoks oled sa see ainuõige armastus esimesest silmapilgust, vahet ei ole, kas te olete üldse päriselus kohtunud.

3. Kiirustaja

Mees, kes on täielik kontrollifriik. Ta läheb närvi ja kurjaks, kui sa kohe tema sõnumile ei vasta. Kui sa pole 15 minutit temaga suhelnud, on ta juba arvamusel, et sul on keegi teine. Ta tahab kohe teie suhte avalikuks teha. Ta tahab sind omada.

4. Seksiotsija

Kui mehel on profiilil kirjas, et ta ei otsi midagi tõsist, tähendab see, et ta on täielik üheöösuhteliblikas. Kui ka sina oled kohtinguportaalis samasuguste kavatsustega, siis sa otseselt ei pea temast eemale hoidma. Midagi tõsisemat soovides me sellist mehetüüpi sulle ei soovita.

5. Mängur

See mees on tõeline eneseimetleja. Tema profiil on täis erinevaid pilte temast, erinevas valguses ja igasugustes asendites. Ta jumaldab ennast. Kuna ta ongi tavaliselt keskmisest ilusam, on ta ka oma ilust teadlik.

6. Müstiline mees

See salapärane mees keeldub ennast avamast. Tema profiilil pole pilte, ta ei saada neid sulle. Sa ei tea tema vanust, ega töökohta. Hea, kui tal üldse eesnimi on kohtinguportaalis kirjas, kuid ka see ei pruugi olla tõene.

7. Pervert

See on mees, kes tahab igal võimalusel eksponeerida oma fantastilist meheaud. Ta ei karda ühegi naisega vestlust alustada nii, et saadab talle pildi oma väikemehest. Kogu jutt tiirleb ainult tema seksuaalsete saavutuste ümber.

8. Pidutseja

Samahästi võiks kohtingul käia mõne teismelise poisiga. Tema jaoks on pidutsemine elustiil. Kui nädalavahetus möödub ilma ainsagi peota, ajab see ta masendusse ja ta on valmis kasvõi üksinda kodus alkoholi tarbima.

9. Kujuteldav armastatu

Mees, kes on äärmiselt osav armastuskirjades, kuid sellest ei arene kunagi midagi tõsist. Ta on kirjateel tõeline prints, kuid ta ei taha sinuga kunagi tegelikult kohtuda.

Allikas: YourTango