1. Tundub, et kummitus tahtis muusikat kuulata

"Mõni aasta tagasi oli mu venna sünnipäev ja kätte jõudis aeg tordilt küünalde puhumiseks. Me panime kõik tuled kustu. Kui vend küünalde puhumisega lõpule jõudis, hakkas raadiost kostma veidrat muusikat. Meil oli sellel ajal vana raadio, mille sisse lülitamiseks pidi nuppu vajutama. Kõik külalised istusid laua taga, niiet see läks iseenesest tööle."

2. Hirmus unenägu, mis vastas tõele

"Ma nägin unes, et mu emal oli agressiivne kasvaja kurgus. Ta oli arsti juures ja ma kuulsin summutatud helisid, kus arstid muudkui osutasid ta kurgu poole. Üles ärgates saatsin ma kohe emale sõnumi, et ta peaks arsti juurde minema. Ta naeris mu välja. Kaheksa kuud hiljem diagnoositi tal kurguvähk, mis oli liiga kaugele arenenud. Ta suri ainult kuu aega hiljem. Ma süüdistan siiamaani ennast, et ei sundinud teda varem arstile minema."

3. Magusaisu päästis surmast

"Väiksena ootasin ma koos oma õega bussi, et linna sõita. Bussi oodates tabas mind järsku meeletu magusaisu, ja ma sundisin oma õde tulema koos minuga poodi, et kommi osta. Me jäime bussist maha. Ma ei olnud kunagi olnud eriti vastutustundetu. Hiljem saime teada, et buss oli kraavi sõitnud ja inimesed said surma. Minu veider isu päästis meie elu."

4. Vanaema pärlikee hakkas elama oma elu

"Ma olin nooremana oma vanaema juures maal. Ma joonistasin rahulikult laua taga ja järsku kuulsin veidrat häält. Põrandale vaadates nägin ma pärlit veeremas. Alguses ei mõelnud ma sellest midagi, kuid siis hakkas see pärl toolijalgade ümber korrapäraseid ringe tegema. Ma olin hetkeks šokeeritud, kuid siis ei pannud seda enam tähele ja joonistasin edasi. Ma ei tea siiamaani, mis juhtus."

5. Ma tundsin kägistamist, aga ma olin ainukesena ärkvel

"Lapsena elasin ma samas toas oma onuga, me magasime narivoodis. Ta käis öösiti tööl ja tuli väga hilja koju. Ühel ööl oli ta natukene purjus peale oma öövahetust ja kolistas toas nii kõvasti, et ma ärkasin üles. Ma käratasin talle, et ta võtaks vaiksemalt ja jäin uuesti magama. Üks hetk ärkasin ma lämbudes üles, ma tundsin tugevat kätt oma kaela ümber. Ma vehkisin ringi ja avasin oma silmad. Ma kuulsin norskamist ja nägin, et mu onu on sügavas unes alumisel naril. Mu kael oli veel hommikul ka punane kägistamisest. Ma ei saa aru, kuidas see võimalik on."

Allikas: College Humor

Rääkige kaasa: millised hirmsad kogemused on teil olnud? Kuidas need lahenenud on?