Lillepoodides on valik ju meeletu. Roosid, tulbid, liiliad, krüsanteemid, nelgid, kaktus… valik võtab lausa silme eest kirjuks. Kui eriline sündmus on liiga hilja meelde tulnud ja kell tiksub, võib mees minna ähmi täis ega suuda enam otsustada. Kuid sellele on väga üllatavalt lihtne lahendus.

Osta naisele tema lemmiklilli!

Šokeeriv, eks? Kui sa ei suuda nende kümnete erinevate lillede vahel valida, siis osta lihtsalt naisele tema lemmiklilled. Kui sa ei tea, mis need on, siis nüüd on õige aeg järele uurida, sest ilma seda teadmata te tõenäoliselt enam väga kaua koos ei ole, nii kurb kui see ka poleks.

Punased roosid on enamasti lihtne ja lollikindel valik, ehkki tõesti, on ka naisi, kellele roosid eriti ei meeldi. Tulpide vastu pole ka kellelgi enamasti midagi. Aga jah, kui sa ei tea, millega naist üllatada, siis oma lemmiklillede üle on tal alati hea meel.

Eks sellega on ka üks konks — kui sa viid naisele aastast aastasse ainult tema lemmiklilli, näitab see sinu enda fantaasiavaesust. See on küll alati kindla peale minek, aga kui sul ei ole kiire, siis mine teinekord niisama lillepoodi uitama ja vaata, mis sulle endale meeldib. Võid ka mõtiskleda selle üle, millised erinevad lilled omavahel sobiksid ja kuidas saaks neid ühte ilusasse kimpu kokku panna. Kui naine saab teada, et sa oled ise vaeva näinud ja mõelnud, kuidas miski võiks sobida, võtab see tal arvatavasti heldimusest pisara silmanurka.

Allikas: Adequateman