"Ma tean, et ma oleksin pidanud olema mõistlikum. Aga mu mees ise soovitas mul ju vabalt võtta," alustab oma lugu pabinas naine.

Nimelt oli naine kodusest elust ja laste eest hoolitsemisest veidike kurnatud. Tema mees oli mõistlik ja soovitas naisel minna sõbrannadega puhkusele auru välja laskma, samal ajal kui tema on lastega kodus.

Naine aga lasi veidike liiga palju auru välja, sest oli ühe puhkusereisi ajal kaitsmata vahekorras lausa kolme mehega! Naine on nüüd väga õnnetu, sest ta jäi rasedaks. Aga tal on kodus imeline abikaasa ja kaks suurepärast last.

"See kõik kuidagi lihtsalt läks nii. Läksime viiekesi naistega reisile ja kaks neist olid vallalised. Eks nemad said ju lõbutseda ning seetõttu lasime ka meie kolm ennast natuke lõdvaks," on naine nüüd õnnetu.

Puhkus leidis aset Kanaari saartel, mis on suurepärane peokoht. Naine tundis ennast jälle nagu ta oleks 20aastane. Ilmselt läks suure pidutsemise ja erinevate meestega magamise ajal armas pereelu meelest, kuid nüüd on tal küll häda käes.

Koju tagasi tulles jäi tal menstruatsioon ära ja ehkki esiti ei osanud ta sellest midagi arvata, sai ta järsku ühel hetkel aru, et midagi on korrast ära ning rasedustest kinnitas ta kõhklusi. Mees on aga väga rõõmus, arvates, et nende kaks last saavad nüüd endale õe või venna. Naine teab aga täpselt, et seekord ei olnud abikaasa see, kes ta rasestas.

Allikas: The Sun

Lugejad, mida teie sellises olukorras teeksite?