1. Naerata vähemalt kolmele noormehele ühe nädala jooksul

Mõni mees ei saa vihjetest aru ja talle peaks justkui armastusepanniga näkku lajatama, et ta mõistaks, et keegi temast huvitatud on. Seega, kasuta oma ilusat naeratust relvana. Vaata silma ja välguta hambaid, see teeb sind ilusaks ja näitab talle, et oled valmis millekski enamaks kui lihtsalt mööduvaks teretutvuseks. Kui ta ei saa aru, siis pane asjale vunki juurde ja naerata rohkem.

2. Tee endale selgeks, mida sa kaaslaselt otsid

Enne, kui kedagi leiad, pead ise aru saama, mida otsid. Nii lihtne see tegelikult ongi. Mõtesta lahti, milline sinu unelmate kaaslane on — pane kasvõi need omadused paberile kirja! Nii saad ise ka rohkem aimu, keda vaadata ja kellest lihtsalt mööda jalutada võid. Peaasi, et sa enda vastu aus oled!

3. Hoia mitut rauda tules

Kui sul on plaanis ainult jõuludeks kaaslane leida, siis ära karda räpaselt mängida. Ole nagu armukestpidav mees — hoia samal ajal mitut rauda tules! Liigseid kohustusi pole vaja, ära neid endale ka ilmaasjata tekita. Nii saad kindel olla, et kui ühel on õhtu broneeritud, siis teine on ikka vaba.

4. Pane telefon käest

Et uut silmarõõmu leida, pead esmalt lõpetama suhte oma telefoniga. Miks see sul koguaeg käes peab olema? Ja miks sa alatasa midagi trükkima pead? See ei ole ju vajalik ja sul jääb lausa pool maailma niimoodi nägemata. Kaasaarvatud ka potentsiaalne jõulumees.

5. Pühenda vähemalt 30 minutit nädalast ainult iseenda õnnelikuks tegemisele

Õnnelikud inimesed on ilusad. Selleks aga, et kõigega rahul olla ja rõõmu tunda, tuleb ka natukene iseendasse panustada. Olgugi, et praegu on kiire aeg ja minipuhkuse võtmine kõlab kui kauge unenägu — 30 minutit ühest nädalast näpistada iseendaga tegelemiseks ei ole ülejõu käiv mitte kellelegi. Leia see aeg, tee seda, mis sulle meeldib ja näed, kuidas uued võimalused ja inimesed justkui leiavad ise tee sinu juurde.

6. Õpi end mugavalt tundma

Lisaks hapukapsale ja verivorstile tahaks ju kaissu ka! Seega on oluline ka oma keha armastama õppida. Kuidas? Loe: 17 nõuannet, et oma keha lõpuks ometi tõeliselt armastama õppida. Oluline on ka see, et teaksid, mis sulle päriselt mõjub ja mis sind tõeliselt pöördesse ajab. Leia oma sisemine seksitiiger nüüd ruttu üles!

7. Armasta oma elu

Armasta seda, et oled vallaline! Hinda oma igat päeva, võta neid kui uusi väljakutseid. Ära ole morn sellepärast, et oled üksi. Üksikud inimesed ei pea üksildased olema. Pea seda meeles!