Ja sellele ei järgne “aga”. See ongi ilus ja hea. Kuid järgneb “ja”: on ilus, et on selline tähtpäev ja tegelikult vajab meist igaüks sedasama iga päev. Paljude jaoks ongi iga päev armastuse päev ja palju on ka neid, kes parajasti nii ei tunne. On neid, kes täna armastust ja ühendust tähistavad, ja on neid, kelle jaoks tänane südamesadu rõhutab hoopis nende puudust ja üksindustunnet. JA MÕLEMAL JUHUL ON SEE ÜHTMOODI ARMASTUSE VÄLJENDUS.

Ei, ma ei taha ilusat roosat päeva mustaks värvida. Ma tahan lihtsalt öelda neile, kellel on must tunne, et seda ei pea ka roosaks maalima. Ma tahan öelda, et kuidas iganes Sa end täna tunned, see on okei. Ma tahan öelda, et Sa ei ole üksi ja imelik, kui Sa ei tunne end “roosalt”. Ma tahan öelda, et ARMASTUS ON IGAT VÄRVI JA ÜKS VÄRV POLE PAREM KUI TEINE.

Ma tahan öelda, et ole just nii, nagu oled, tunne, mida tunned ja ära heida seda endale ette, sest Su FB-i sein on üleni roosa ja Sa justkui ei sobitu sellesse. Ära tee mingit postitust lihtsalt selle pärast, et peaks, kui Sa nii ei tunne. Ära ütle, et kõik on okei ja hästi, kui ei ole. ÕPI HOOPIS ARMASTAMA KA SEDA TUNNET JA LUBA TAL OLLA.

Sest armastus ei ole mingi eraldi seisund. Armastus ei ole millegi vastand. Armastus ei ole mingit kindlat moodi või värvi. Armastus on igavene ja loomulik ning avaldub siis, kui võtame elu vastu kogu ta täiuses, mõistes, et meiegi oleme selle elu osa. Koos kõigi oma tunnetega! Seega SELLEKS, ET VÕTTA VASTU ELU, TULEB MEIL VASTU VÕTTA ISEENNAST. Koos kõigi oma tunnetega! Ja kui see tundub hetkel kuradi raske, siis on nii. Siis anna endale lihtsalt aega. Seda tähendabki see, et ARMASTUS ON TINGIMUSTETA.

Seda Tingimusteta Armastust ma soovingi, tänasesse päeva ja igasse muude päeva! Ma soovin Armastust neile, kel on täna on hea ja neile, kel on raske. Ma soovin mõnusat olemist neile, kes on koos ja neile, kes on üksi. Ma ei ütle, et leia täna armastust või keskendu sellele või näe häid asju. Ma lihtsalt konstateerin fakti, et ARMASTUS ON ALATI OLEMAS, ISEGI, KUI SA SEDA PARAJASTI EI TUNNE. Ja see tunne on ka okei. Sa ei ole üksi.

Lõpuks oleme nagunii kõik seesama üks energia — Armastus. Niisiis, VÕTTES VASTU ISEEND, KASVÕI NATUKE ROHKEM, VÕTAMEGI VASTU ARMASTUST, MIDA NII VÄGA IGATSEME.

***

Täna ma tahaksin olla
Lihtsalt niisama koos
Tahaksin jagada rõõmu
Ja armastust ja hoolt
Tahaksin tunda enda ümber
Üht kätt või isegi kaht
Tahaksin naerda, rääkida, laulda
Uppuda koosolurõõmu nagu väike laps
Ma tahaksin pehmelt ja õrnalt vaadata silma
Öelda armastussõnu, rääkida maast ja ilmast
Ma tahaksin toetada õlale pea
Ja tunda, nii on lihtsalt hea
Armastusepäeval ma soovin,
et armastus leida võiks tee
igasse üksikusse südamesse

Kui tunned, et soovid mõne küsimuse või teemaga tegeleda terapeudi abiga või lihtsalt rääkida, siis minuga saab kontakti FB-s (https://www.facebook.com/magdalatherapy/) või kirjutades magdalatherapy@gmail.com. Rohkem luulet ja tekste näeb blogis.