Hea uudis on, et kuigi teil pole praegu mõistlik kohtuda, on meil siiski olemas telefonid ning ka selle abil on võimalik kogeda midagi unustamatut. Aga kuidas? Seksiekspert Lola Jean annab nõu.

Jeani sõnul on telefoniseksi kõige olulisem osa sellel, et suudaksid oma fantaasia täielikult sõnadesse panna. “Kuigi seda kutsutakse “telefoniseksiks”, on suur osa sellest siiski päriselt seks,” lisab ta. “Sõnadel on jõud. Hästi valitud sõnad võivad olla orgasmilised.”

1. Köida oma partnerit flirtiva kõneviisiga

Proovi uurida välja, kas su partner on sellest üleüldse huvitatud. “Küsi oma inimeselt, kas ta on huvitatud kuumast telefonikõnest. Kui ta pole kindel, sest ta pole seda kunagi varem teinud, küsi, kas ta oleks valmis seda korra proovima, et näha, kas see sobiks teile,” soovitab Jean.

2. Jagage oma ootusi

Pange enne asja juurde asumist paika piirid ja ootused. “Küsi oma inimeselt, mis talle esimese asjana pähe tuleb, kui ta mõtleb telefoniseksile. Küsi talt tema ootuste kohta. Mis talle ei sobi ja mis närviliseks teeb? Mille pärast ta muretseb? Kuidas ta end kõne lõpus tunneb?” soovitab Jean.

Lisaks on seksieksperdi sõnul hea, kui lepite kokku mõned teemad või sõnad, mida tasuks telefoniseksi ajal vältida, sest see võib just siis ühe osapoole tuju ära rikkuda, kui asjad eriti heaks läksid.

3. Võtke aega

Kui see on teie esimene kord, on täiesti normaalne, et olete pisut ärevil ja ei tea, kuidas käituda. Mõlemal juhul on oluline, et jääksite iseendaks. “Koos õppimine on ühine kogemus. Sa ei pea kogu aeg superkangelane olema ja kui proovid teeselda, et oled keegi, kes sa ei ole, kaotad ka silmist inimese, kes su ees seisab — või praegusel juhul on teisel pool telefoni,” jagab Jean.

Kui sa pole kindel, mida öelda, soovitab Jean kasutada tuju loomiseks kellegi teise sõnu. “Loe midagi räpasest kirjandusest ja vaata, kuidas sinu inimene reageerib,” julgustab ta. Siit edasi saad hakata küsima suunavaid küsimusi, näiteks: “Ma võiksin teha seda… või seda, sina võid valida.” Või lase oma fantaasial lennata. “Pane paika, mida sa tahaksid, et ta sulle teeks, mitte midagi, mis teda ennast erutaks. Ütle talle, mida sa tahaksid talle teha, kui oleksite praegu koos.”

Lisaks ärge alahinnake pause. “Te ei pea kogu aeg rääkima. Vaikus võib olla sama seksikas nagu sõnad ja hästi ajastatud vaikus võib mõjutada kõike,” tõdeb Jean.

4. Improviseerige

Hea telefoniseks sõltub lõppkokkuvõttes sellest, kui tugev on teie kahe vaheline side ja kas suudate koos lõbutseda. Kõik muu tuleb Jeani sõnul juba iseenesest. “Võtke seda kui uut võimalust, et avastada, mis teid läbi sõnade erutab või keskenduge sellele, kuidas teie kehad reageerivad. Mis eriti oluline: olge kannatlikud. Te ei pea kohe erutuma (või üleüldse), oluline on, et nii sina kui ka su partner veedate mõnusalt aega,” kinnitab seksiekspert.

Lisaks on hea, kui võtate asja avatud suhtumisega ja lasete oma kujutlusvõimel end juhtida. Viimaseks soovitab Jean eksperimenteerida ja uusi asju proovida. Näiteks, võite mängida, et üks teist juhib kogemust. “Ulata ohjad oma partneri kätte ja lase tal oma puudutusi juhtida. Võid enda silmad kinni siduda ja lasta tal enda käsi sõnadega juhtida,” soovitab ta.

Ja nagu paljude asjade puhul, tea, et mida rohkem seda praktiseerite, seda paremaks saate.

Allikas: elite daily