Täidlaste ja tervete huulte jaoks ei ole vaja osta kallist huulepalsamit, piisab ka hambapastast ja meest. Sega kokku hambapasta ja mesi ning kasuta hambaharja või oma näppu, et segu huultele määrida ja oota veidi.

Kuivšampooni jaoks vajad veerand tassi maisitärklist ja üht teelusikatäit kaneeli. Tumedate juuste jaoks on vaja veel veerand tassi kakaopulbrit. Sega koostisosad omavahel ja kasutades juukseharja, harja saadud segu endale pähe ja oota pool tunnikest.

Lõhenenud kandade probleem on samuti kergesti lahendatav. Vajad üht suurt sidrunit ja niisutavat kreemi. Lõika sidrun pooleks, eemalda sisu nii palju, et saad selle oma kannale asetada. Tõmba pikem sokk peale. Lase mõjuda mõned tunnid, võid niimoodi ka magada. Hiljem kasuta niisutavat kreemi, et tulemus oleks veelgi parem.

Tumedate silmaaluste vastu aitavad teekotid. Tee õhtul tee valmis ja lase kottidel seista teevees öö läbi. Hommikul võta teekotid veest välja ja aseta oma silmadele 10-15 minutiks. Tee vähendab turset ja leevendab põletikku, mistõttu on see üpris efektiivne lahendus.

Juuste väljalangemise vastu aitab avokaado ja munakollase mask. Sega omavahel munakollane ja blenderdatud avokaado, määri mask endale juustesse, lase mõjuda ja loputa hoolikalt. Parima tulemuse saamiseks tee maski paar korda nädalas.

Allikas: Brightside