Sa ei tea, kust alustada? Seksuoloog Sadie Allisson jagab oma parimaid nippe, mida kasvõi täna õhtul katsetada tasub:

1. Väljuge magamistoast!

Kuigi kodus on teie valikud üsna limiteeritud, siis kindlasti on ka teie kodus olemas mõni muu keskkond kui magamistuba/voodi. “Alusta õhtusööki valmistades aeglase striptiisiga või kutsu oma partner vannituppa kui oled just duši alt väljunud või jätkuvalt veel vannis,” soovitab dr Allison. “Võid kasutada ka ootamatuid koduseid asju seksikamatel viisidel: taignarulli kehamasseerijana või spaatlit pepulaksutajana või puhuda tundlikele piirkondadele läbi kõrre hingeõhku, et luua uut tüüpi sensatsiooniline mäng.”

2. Lugege erootilisi raamatuid

See on huvitav viis, kuidas avastada erinevaid fantaasiaid ja aeglaselt erutavat atmosfääri luua. “Maini oma partnerile, et tahaksid proovida midagi uut ja kui tunnete end mõlemad mugavalt, asuge koos lugema,” soovitab dr Allison. “Võite proovida mängida erinevaid karaktereid või lõikude vahel pause teha ja küsida teineteiselt, mida kumbki seal kirjutatust arvab.”

3. Kasutage hingamistehnikaid, sest hingamine võib olla seksikas

Kui kasutada erinevaid hingamistehnikaid, et õhtuti paremini uinuda ja ärevust leevendada, siis miks mitte kasutada neid ka eelmängu ajal? Kasuta lihtsalt hingamist selleks, et leevendada või intensiivistada tundeid, mida parasjagu tunned.

4. Saatke teineteisele seksikaid sõnumeid (ka siis, kui viibite samas ruumis)

Sõnumite saatmine on väga nostalgiline ja aitab saavutada liblikate efekti, mis on omane suhte algusele. See tekitab põnevust ja seda eriti juhul, kui olete teineteise seltskonnaga juba täielikult ära harjunud.

5. Kasutage puldiga juhitavaid sekslelusid

Sarnaselt seksikate sõnumite saatmisele, on ka puldiga juhitavate mänguasjade kasutamine lõbus viis, kuidas igapäevast rutiini natukene raputada. Võid paluda tal minna teise tuppa, kui kannad ise mõnda lelu ja las ta üllatab sind erinevate vibratsiooni kiiruste ja mustritega.

6. Proovige uut rollimängu: personaaltreener!

“Viibides kodus, on paljud hakanud ülejäävat energiat trenni tegemisse suunama, mistõttu sobib see suurepäraselt ka rollimängu stsenaariumiks,” teab dr Allison. “Pane käima üks oma lemmikuid trennivideosid ning las üks teist mängib treenerit ja teine õpilast.” Ja hiljem? Minge koos duši alla!

Allikas: Well+Good